Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau


Beschilderd geboortestoeltje


stoeltje model 1

stoeltje model 2


Een topper is en blijft nog altijd een beschilderd geboortestoeltje. De afbeelding van het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) wordt gebruikt om het stevige peuter/kleuter stoeltje te beschilderen. Zo heeft u een geweldig cadeau voor de kersverse ouders. Een cadeau waar u zeker de show mee gaat stelen en waar de ouders en de kleine spruit nog jarenlang plezier van zullen hebben.


Prijs: € 74,95 (inclusief beschildering, exclusief eventuele verzendkosten) 

Waarom bij Kreafeest bestellen?

 • Het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) wordt op de zitting van het stoeltje geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt stoeltje.
 • Wij hebben jarenlang ervaring en weten hierdoor hoe wij kwaliteit moeten leveren.
  In tegenstelling tot andere aanbieders volstaan wij niet met één of meerdere lagen vernis. Dit is namelijk zeker niet voldoende om de schildering blijvend te beschermen. Wij lakken het stoeltje meerdere malen af met een goede kwaliteit meubellak. Zo koopt u bij ons een geboortestoeltje waarbij de schildering, bij normaal dagelijks gebruik van het stoeltje, jarenlang mooi blijft.
 • Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste. Bij ons koopt u kwaliteit.
  Kwaliteit bestaat uit een vakkundige beschildering en een perfecte afwerking. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een goede kwaliteit verf en meubellak. 
 • U betaalt pas als het stoeltje klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het stoeltje klaar is, betaalt u voor verzending of als u het stoeltje komt ophalen.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het geboortestoeltje feestelijk ingepakt voor u klaar staat.

Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!

Janny Brouwer
01-07-2019

Wij hebben geboortestoeltjes gegeven aan onze twee kleindochters. Ze zijn precies geworden zoals we afgesproken hadden en lijken sprekend op de geboortekaartjes. We zijn dan ook zeer tevreden. De kleuren, alles was uitstekend! Ook vinden wij dat het overleg over hoe je het wil, heel goed verloopt.
Een dikke 10!

Nanda Beltgens
24-02-2020

De site is erg fijn om je te oriënteren, veel voorbeelden. Dat het handgeschilderd is i.p.v. een sticker was voor mij doorslaggevend. Communicatie en overleg over het ontwerp was goed, persoonlijk en snel. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Een prachtig cadeau voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde stoeltjes:

 Afmetingen gemonteerd stoeltje:

Stoeltje model 1Stoeltje model 2


Breedte:
Diepte:
Hoogte:
Zitbreedte:
Zitdiepte:
Zithoogte:

28 cm.
29 cm.
55 cm.
28 cm.
26 cm.
29 cm.


Breedte:
Diepte:
Hoogte:
Zitbreedte:
Zitdiepte:
Zithoogte:

27 cm.
29 cm.
53 cm.
27 cm.
29 cm.
30 cm.


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het geboortestoeltje uiteraard onbeschadigd retour.


Het stoeltje wordt ongemonteerd verzonden, om zo schade tijdens het transport te voorkomen. U kunt het stoeltje eenvoudig zelf in elkaar zetten met behulp van de meegeleverde en duidelijke handleiding.Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op een stoeltje?
  Veel kaartjes zijn geschikt, maar helaas niet alle geboortekaartjes. Als het kaartje te gedetailleerd is, of er zitten te veel hele kleine motiefjes op, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet in zijn geheel kunnen naschilderen. In dat geval overleggen wij altijd met u. Soms kunnen we kleine motiefjes weglaten of enkele details gebruiken. Dit alles uiteraard in overleg. Foto's schilderen wij niet na. In dat geval raden wij u aan om een bedrukt geboortestoeltje te bestellen.
 • Kan de kleur op het stoeltje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe het stoeltje beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen dat wij hier al hebben liggen. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het stoeltje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht