Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Bedrukte (kraam)cadeaus

Wij hebben ook bedrukte (kraam)cadeaus in ons assortiment. Al de bedrukte kraamcadeaus zijn voorzien van tekst, naam, geboortedatum en/of afbeelding. Erg leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Voordelen van een bedrukt (kraam)cadeau:

  • Alle afbeeldingen kunnen op het product gedrukt worden. Hele kleine patroontjes, foto's e.d. zijn geen belemmering meer.
  • Het cadeau wordt goedkoper aangeboden dan de beschilderde producten, omdat ze door ons sneller zijn te maken. Dat scheelt u weer in de portemonnee.
  • Bedrukte (kraam)cadeaus zijn, doordat ze door ons sneller te maken zijn, ook sneller leverbaar. Handig als u snel een leuk persoonlijk cadeautje nodig heeft en hier niet te lang op wilt wachten.
  • Natuurlijk geldt ook bij een bedrukt (kraam)cadeau: het wordt door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en geleverd. Bovendien werken wij alleen met de beste materialen. Zo bent u verzekerd van een perfecte kwaliteit!

Omdat we steeds op zoek zijn naar leuke cadeaus die we kunnen bedrukken en hierdoor steeds meer uitbreiden, hebben we ervoor gekozen deze bedrukte cadeaus aan te bieden via een tweede website www.drukfeest.nl.

U kunt naar onze website voor bedrukte (kraam)cadeaus door te klikken op het onderstaande logo:


terug naar home