Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Kreafeest, een origineel geboortecadeau met naam

Kraamcadeautjes met naam, zoals een geboortestoeltje, geboortekistje, knuffel, loopauto en nog veel meer!


Wilt u graag een echt bijzonder, uniek en vooral persoonlijk kraamcadeau laten maken voor de kleine spruit? Dan bent u bij Kreafeest aan het juiste adres! Kreafeest is gespecialiseerd in het leveren van een kraamcadeau met naam of een verjaardagscadeau met naam. De cadeaus worden door ons bedrukt door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Bij het houten speelgoed kunnen wij de naam en/of geboortegegevens ook voor u schilderen. Zo geeft u een geweldig kraam- of verjaardagscadeau waarop u zeker enthousiaste reacties zult ontvangen .

Bij ons kunt u kiezen voor een geboortestoeltje, houten speelgoed, superleuke knuffels, een stoere loopauto of één van de andere superleuke cadeaus.
Wij willen net even anders werken dan de meeste webwinkels. Daarom hebben wij er voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. Bij ons kunt u dus niet uw gekozen product in het winkelwagentje doen en afrekenen, maar wij willen wat meer service bieden. Bestelt u bij ons een mooi cadeau, dan vult u een bestelformulier in. Hierop kunt u dan ook nog eventuele wensen aangeven. Wij sturen u daarop een bevestiging per mail, waarbij wij in gaan op uw eventuele wensen. Er is dus altijd nog even een contactmoment voordat u overgaat tot betaling. Op die manier willen wij u de service bieden waar u recht op heeft. En zo komen we uiteindelijk tot precies dát (kraam)cadeau dat u in gedachten heeft.

Onze persoonlijke en unieke (kraam)cadeaus zijn leuk om te geven én om te krijgen! Neem snel een kijkje op onze website, waar u veel voorbeelden zult vinden van prachtige cadeaus.

 


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Perfecte afwering voor jarenlang plezier.
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Unieke cadeaus.
  Gepersonaliseerd en met zorg bedrukt of met de hand beschilderd (houten speelgoed). Door toevoeging van naam en/of geboortegegevens ontstaat een uniek en persoonlijk kraamcadeau of verjaardagscadeau.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau! Dus heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld een andere tekst op de scooter of de naam op een andere plaats. Geef uw wensen op het bestelformulier door en wij laten u van te voren weten of wij uw wensen kunnen realiseren.
 • Jarenlange ervaring.
  Hierdoor kunnen wij een perfecte kwaliteit ook echt waarmaken en zorgen wij er voor dat u 100% tevreden bent.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat de bestelling voor u klaar staat.
U kunt zich hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief
(natuurlijk kunt u zich bij elke nieuwsbrief ook weer heel makkelijk afmelden)

google-site-verification: googleb15844169b3a4f3f.html