Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Reacties van klanten die een kraamcadeau met naam en/of kraamcadeau met geboortekaartje bij Kreafeest hebben besteld.


In de loop van de tijd hebben veel mensen bij Kreafeest een kraamcadeau met geboortekaartje besteld. Aangezien mijn "oude" website te weinig pagina´s bevatte en ik deze niet kon uitbreiden, was ik verplicht een nieuwe website te bouwen. Helaas zouden hierbij ook al mijn gastenboek - beoordelingen verloren gaan. Omdat ik begrijp dat u graag van te voren wilt lezen hoe klanten Kreafeest beoordelen (en omdat ik het zelf ook heel jammer zou vinden om alle reacties kwijt te raken), heb ik mijn gastenboek reacties op deze pagina gekopieerd. Zo kunt u een beeld krijgen van de tevredenheid van de klanten die bij mij een kraamcadeau met naam en geboortekaartje hebben gekocht. Natuurlijk kunnen er vanaf nu ook weer nieuwe reacties in het
gastenboek op deze site achtergelaten worden! Graag zelfs!


16-05-2014 - 08:24     Suzan

Wat heeft Diana een prachtig stoeltje geschilderd voor de dochter van mijn vriendin! 
Alles even precies, in 1 woord geweldig! De service is top! Ik kan het iedereen aanbevelen! Diana ontzettend bedankt voor dit mooie cadeau! 
Suzan.

06-02-2014 - 19:30     Carla van Sluis

Nadat ik via een ander adres een tafeltje en stoeltje had gekocht en wat een enorme teleurstelling was vanwege het werken met opgeplakte plastic printen, maakte mijn bestelling voor 2 tafeltjes en stoeltjes bij Diana alles weer goed! Fantastisch zo mooi als ze geworden zijn! Dank je wel Diana

12-01-2014 - 12:43     Marian Ketelaar

Een geboortekistje en spaarvarkentje besteld en laten beschilderen met het geboortekaartje van onze zoon. Het is prachtig geworden en we zijn er erg blij mee. Wij zullen in de toekomst zeker nog een keer wat bestellen. 
Heel erg bedankt.
Groeten Marian.

02-12-2013 - 14:09     Mieke

twee klokken laten beschilderen en ze zijn fantastisch mooi geworden. er zullen vast nog meerdere bestellingen gaan volgen, want dit is een fantastisch kraamkado!!!

24-11-2013 - 14:02     Mariek

Dit jaar een prachtig stoeltje gekregen voor onze zoon.
Heel erg blij mee en het staat heel mooi in onze woonkamer nu in zijn speelhoekje.
Nu krijgt hij binnenkort een neefje en daar wil ik ook graag zo'n mooi stoeltje voor laten maken. Zodra hij er is en ik een kaartje heb zal ik contact opnemen.

25-10-2013 - 21:39     Inge

Wat een persoonlijk stoeltje is het stoeltje voor onze dochter geworden. 
Wij zijn er heel blij mee en zij ook. Het kistje is ook super geworden, een mooi aandenken voor later!
Heel erg bedankt, groetjes Inge

21-10-2013 - 08:27     Janneke

Inmiddels drie keer een stoeltje door Diana laten beschilderen. Alle drie even prachtig! Een super kado om te geven. Wij komen zeker nog eens terug!
Bedankt! Groetjes, Janneke.

11-06-2013 - 10:45     Anita Rothert

Ik heb al meerdere geboortestoeltjes en een speelgoedkist besteld en ze zijn allemaal even prachtig geworden.Het is een geweldig cadeau om te geven en te krijgen

26-04-2013 - 12:57     Lia Raadsen

Het tafeltje en stoeltje wat je hebt beschilderd met het girafje zijn echt geweldig geworden.
Iedereen is erg enthousiast!
We komen vast nog eens bij je voor een bestelling en ik zal Kreafeest zeker aanraden als iemand een bijzonder cadeau zoekt voor zijn/haar (klein)kind.
Veel succes nog!

15-03-2013 - 10:44     Anja

Beste diana,
Gisteren hebben wij het vogelhuis muziekdoosje cadeau gekregen dat jij voor onze zoon Max hebt beschilderd. Max zijn geboorteboom staat erop. Het is zo ongelofelijk prachtig geworden, heel uniek en bijzonder. Ontzettend bedankt voor het maken, en Leona en Johan bedankt voor het geven!!! 
Groeten, Anja.

01-03-2013 - 14:49     Else

Net het spaarvarken ontvangen en hij is prachtig!!! Ontzettend knap gemaakt. Ik had specifieke wensen die Diana erg mooi op het varken heeft verwerkt. Veel priegelwerk, wat super netjes is gedaan. Kreafeest is echt een aanrader voor iedereen die een speciaal, persoonlijk kado wil geven!

27-02-2013 - 20:51     Akke Miedema

Hallo Diana,
Het speelgoedbankje is heel mooi geworden in dezelfde kleuren en vogeltjes als het geboortekaartje. Voor ons volgende kleinkind laten wij weer iets moois maken.

25-02-2013 - 19:42     Sonja Jonker

De stoeltjes en de tafel zijn geweldig geworden! Wij zijn er erg blij mee!
Ik ga je zeker aanraden.

15-01-2013 - 19:00     Iris

Een prachtig stoeltje voor mijn eigen zoon en een schattig muziekdoosje als kraamcadeau voor een vriendin besteld. Het resultaat is fantastisch! Er was helaas iets misgegaan bij de verzending, maar dat loste Diana gelukkig snel op. We genieten van de mooie spullen en komen zeker terug.

05-01-2013 - 20:31     Trudy

Ze vonden het geboorte stoeltje een mooi kraam cadeau,wat ze nog niet eerder hadden gezien. Ik zelf vond het ook mooi geworden.
Zeker een mooi cadeau om te geven en te ontvangen. Hartelijk dank

27-12-2012  - 18:10     Terbogt

Het geboortestoeltje dat wij hadden besteld als kraamkado is super mooi geworden. Het schilderwerk is zeer netjes. Ook was het prettig dat we konden overleggen over de vormgeving. Kortom een echte aanrader om iets bij Kreafeest te bestellen.

19-11-2012  -  12:45     Maaike

Beste Diana,
Gisteren was de eerste verjaardag van Dion en hebben we het tafeltje en stoeltje aan hem gegeven. Wat is het mooi geworden! Alle visite vond het prachtig en ik heb ook een foto op Facebook ervan gezet en ook daar heel veel leuke reacties gekregen. Veel mensen vroegen waar ik het had laten maken, dus ik heb de website gegeven.
Heel veel succes verder en ik zal het zeker onthouden voor andere cadeautjes!
Lieve groetjes,
Stefan, Maaike en Dion

28-10-2012  -  22:48     Simone

Hallo Diana,
Het is alweer een tijd geleden dat ik bij jou het stoeltje voor Lieske en tafeltje voor Fleur heb opgehaald. Vandaag hebben we de kado's dan eindelijk kunnen geven en de ouders waren er ontzettend blij mee. Nogmaals dank voor de geweldige kado's en ga vooral zo door!
Groetjes Simone 

22-10-2012  -  14:02        Karlijn Jacobs

Beste Diana,
De speelgoedkist met de afbeelding van dikkie dik is erg goed in de smaak gevallen!! Mocht er nog een volgende keer komen, dan plaats ik zeker weer een bestelling bij jou! Mijn complimenten!
Groetjes Karlijn 

14-09-2012  -  15:08     Pauline van der Putten

Hallo Diana.
Wat is het geboortestoeltje super wat je voor Lucas gemaakt hebt. Zo mooi in detail geschilderd. Echt geweldig.
Bedankt ga zo door met Kreafeest.
Groetjes vanuit Brabant. 

06-09-2012  -  14:39     Marleen

Hoi Diana,
Een wat verlate reactie. Maar wat een fantastische huisjes heb je gemaakt. Ook een groot succes met geven. Waren beide erg enthousiast. Het huisje van Fay zag er super uit. Maar die van Nathan was ook een succes! Het geluid wat eruit komt ook leuk. Kom vast nog eens bij je terug.
Groetjes, Marleen. 

10-08-2012  - 11:20     Oma en opa Valentijn

Diana, Wat heb je het vogelhuisje voortreffelijk gemaakt. Het geboorte kaartje van onze kleindochter Philine staat er fantastisch op. Een aanrader voor iedere grootouder. Veel succes en een vriendelijke groet.
Els en Peter Valentijn uit Sassenheim. 

07-08-2012  -  21:22     Anita Wolf

Beste Diana,
Het geboortestoeltje van u is een groot succes. Iedereen was aangenaam verrast. Mijn collega's vinden 't zo mooi dat ze zelf ook nog eentje willen bestellen. (Dus misschien krijgt u het nog heel druk)
Het is uiteraard een uniek stukje handarbeid en een zeer origineel kraamkado.
Veel dank voor uw goede werk en service
Met vriendelijke groet,
Anita Wolf 

05-08-2012  - 19:51    Ivonne

Hoi Diana,
Via deze weg nog een keer mijn complimenten voor de speelgoedkist!
Echt heel mooi gemaakt en de ouders zijn er ook super blij mee!!
Groeten,
Ivonne 

25-07-2012  -  12:41     Marijke

Hallo Diana,
Gisteren heb ik het geboortestoeltje ontvangen van Florijn! Het ziet er prachtig uit. Ongelofelijk hoe je dat met schilderkunst voor elkaar krijgt! Bijna jammer om aan iemand kado te geven! Ik hou deze site in de gaten hoor! Want ik zal vast nog wel eens iets bestellen als kado voor iemand!
Ontzettend bedankt!
Groeten, Marijke 

28-06-2012  -  20:22     Mary

Hoi Diana,
Ik wil je even een groot compliment geven voor die prachtige theedoos die je voor Cilia hebt geschilderd!!Mocht je er ooit over denken om deze ook voor de verkoop te gaan maken, dan heb je de eerste al verkocht,,,,,,,,,,,,,namelijk aan mij en dan in het blauw.
Hele fijne vakantie toegewenst. Groetjes Mary 

20-06-2012  -  14:47     Joost en Ellen  

Hoi Diana,
Evi is heel erg blij met haar prachtig beschilderde speelgoedkist! Kan ze eindelijk leren helpen met opruimen ;-)
Groeten,
Joost en Ellen 

11-06-2012  -  19:03     Marieke

Hallo Diana,
Het geboortestoeltje van Olle is echt prachtig geworden!
Precies wat we hoopten. Veel dank en hopelijk kunnen we in de toekomst nog vaker zo'n mooi kado bij je bestellen.
Marieke 

29-05-2012  -  18:48     Familie van Meijel

Hoi Diana,
Heel erg bedankt voor het beschilderen van de speelgoedkist voor Saar en Nikki...
Trouwens ook voor het koffertje (Nikki) en het stoeltje (Saar).
Heb al erg veel leuke reacties gehad, zal reclame voor je maken.
Heel veel groetjes van Lonneke 

14-05-2012  -  11:10     Selma

Hallo Diana,
Bedankt voor het maken van het super mooie stoeltje voor Elin. De vrienden aan wie we het gegeven hebben waren er helemaal stil van. Ook van andere, aan wie we het stoeltje even hadden laten zien, kregen we hele positieve reacties. Echt heel knap dat je dit kunt maken. Heel veel succes met het maken van al het moois en als we weer een kraamcadeau zoeken weten we waar we moeten zijn.
Groetjes Selma 

13-04-2012  -  23:01     Tessa Wolf

Diana
nogmaals enorm bedankt voor het geweldige koffertje van Zola ! Wat was hij mooi geworden! Ze waren er echt van onder de indruk! mooi om te zien! het was het wachten meer dan waard! en hoop snel op een volgende baby in de kennissen kring! ;-) dan weten we je te vinden! succes met al het moois dat je maakt! 

05-03-2012  -  20:42     Mary

Hoi Diana,
Heb weer even een kijkje op je site genomen. Wat ziet alles er toch mooi en kunstig uit. Prachtig!!
Mocht ik ooit een leuk omacadeautje nodig hebben, weet ik je te vinden.
Veel succes met alles.
Hartelijke groeten van Mary 

03-02-2012  -  14:54     Lisa Kemps

Hoi Hoi,
Bij deze willen we je bedanken voor het maken van het geboorte stoeltje van onze dochter Tess. Hij is echt super mooi geworden, er zijn zelfs mensen die dachten dat het een sticker was, zo netjes als jij hebt geschilderd! Echt complimenten en een dikke dank je wel!
Groetjes Lisa Kemps, Oirschot. 

15-01-2012  -  20:27     Esther

Hallo Diana,
Mijn zusje was erg blij met het spiegeltje. Ze vond 'm prachtig! Heel erg bedankt!
Groetjes, Esther 

30-11-2011  -  12:36     Marja

Dag Diana,
Vandaag het geboortestoeltje voor onze kleindochter Roos opgehaald.
Ik was echt verrast zo mooi als je haar geboortekaartje op het stoeltje hebt aangebracht. Ook fijn zoals de communicatie via de mail verliep. Meteen reactie en het stoeltje op tijd klaar
Echt een aanrader . Succes met je werk,
Marja 

29-11-2011  -  14:28     Margrieta

Beste Diana,
Bedankt voor de snelle service. We hebben veel complimenten gehad over het stoeltje. Bedankt. 

22-11-2011  -  18:50     Joyce Jansen

Beste Diana.
Ik ben de moeder van Vic, waarvoor je zo'n onwijs mooie speelgoedkist hebt gemaakt. Afgelopen weekend werden we enorm verrast! Wat een origineel cadeau & wat mooi gemaakt. De kist staat super in onze woonkamer. Enorm bedankt! 

20-11-2011  -  10:35     Marjorie

Lieve Diana,
Via Hyves ben ik op jouw website terecht gekomen en ik ben enorm onder de indruk! Wat heb jij een leuk bedrijf en wat maak je prachtige dingen, super!
Aan de reacties hieronder te zijn heb je veel tevreden klanten.
Groetjes, Marjorie 

11-10-2011  -  14:27     Janna

Beste Diana,
Een half jaar geleden hebben wij een stoeltje voor ons neefje laten maken n.a.v. zijn geboortekaartje. Daar waren wij zo tevreden over dat we zeker wisten ooit weer iets bij jou te kopen. Dit keer een gepersonaliseerd koffertje naar aanleiding van het geboortekaartje voor het dochtertje van heel goede vrienden van ons. En weer is het ontzettend mooi geworden! Je schildert zo mooi, netjes. Het lijkt bijna gedrukt.
Kortom, weer heel veel dank! We komen zeker nog eens terug.
Gr. Janna 

06-09-2011  20:41     Femke

Hallo Diana,
Wij hebben gister de speelgoedkist ontvangen en hij is nog mooier dan ik had gehoopt!! Echt helemaal geweldig, dankjewel!!
Groetjes Femke 

22-08-2011  -  21:03     Cas

Het stoeltje van Cas is heel erg leuk!!! Wij zijn heel blij met dit mooie kraamkadootje!! Groetjes Fam Coenen. 

20-07-2011  -  10:59     Debby

Hallo Diana,
Ik heb 2 stoeltjes bij je besteld en die vielen super in de smaak!! Het is een bijzonder en persoonlijk kado om te geven en aan de reacties te zien ook heel bijzonder om te krijgen. Dank je wel voor de snelle service!!
grtjs Debby Heltzel

30-06-2011  -  19:47     Renate

Beste Diana,
Het stoeltje met Woezel en Pip viel erg in de smaak! Bedankt voor het superleuke stoeltje en de goede en snelle service!
Groet, Renate 

20-06-2011  -  14:01     Willemijn Vos

Beste Diana,
Zowel Jasmijn, als vader en moeder waren super blij met het stoeltje! Aanwezigen vroegen waar ik het stoeltje had laten beschilderen, dus je naam is vaak gevallen. Dank je wel, en wellicht tot ziens.
Groeten, Willemijn 

20-05-2011  -  18:49     Mangala Corbeek

Beste Diana,
Ontzettend bedankt voor het super mooie stoeltje Caro! Wij zijn er heel blij mee en ik zal jou zeker adviseren bij bekende die ook zo iets leuks willen geven als kraamcadeau!
Groeten Mangala Corbeek 

10-05-2011  -  18:02     Peter

Hallo Diana,
Nogmaals enorm bedankt voor de fantastische speelgoedkist! Hij is echt boven verwachting. Ik kan zien dat je met heel veel liefde mijn geboortecadeau voor mijn nichtje Mila hebt beschilderd. Fijn ook je betrokkenheid bij de totstandkoming. Ik heb al verschillende mensen enthousiast gemaakt voor je werk!
Groetjes, Peter 

28-04-2011  -  22.26     Anita

Hallo diana,
Ik heb vandaag het stoeltje gekregen van mijn collega's (fleks) voor mijn dochtertje Miley.
Echt super gaaf is die en ben er erg blij mee.
Groetjes Anita 

03-04-2011  -  09:41     Judith

Hallo Diana,
Namens mijn schoonzusje hartstikke bedankt voor het maken van het stoeltje (Faris) Ze zijn er heel blij mee, hadden zo'n cadeau niet verwacht!
Je hebt het stoeltje erg mooi gemaakt!
Groetjes Judith

22-03-2011  -   13:46     Janna

Beste Diana,
Ik krijg net het stoeltje binnen voor m'n neefje. Wat is het mooi geworden! Ik heb van te voren best wat sites bezocht en op jouw site zag ik al zoveel mooie voorbeelden, dat ik besloot voor kreafeest.nl te kiezen. Maar het eindresultaat overtreft echt mijn verwachtingen, wat ontzettend gaaf zeg! Ontzettend bedankt, ik weet zeker dat mijn zus & zwager het een superleuk kraamcadeau gaan vinden!
Groeten, Janna 

03-01-2011  - 16:09    Annewil

Beste Diana,
Nogmaals bedankt voor het geweldige geboortestoeltje dat je voor ons nichtje Lynn hebt gemaakt. Ik heb hem zaterdag nadat ik het stoeltje bij je op had gehaald meteen kado gedaan en wat waren ze er blij mee! Totaal niet verwacht dat ze dit zouden krijgen. Het schilderen van het geboortekaartje is boven verwachting mooi gelukt en binnen 1,5 week klaar. Super!
Wanneer ik weer een kraam kado moet hebben, kom ik zeker bij je terug!
Succes met alle moois dat je nog gaat maken.
Groetjes Annewil 

23-12-2010 -  21:36    Liesbeth

Hoi Diana,
Nogmaals geweldig bedankt voor het mooie stoeltje en tafeltje wat je gemaakt hebt voor Luca zijn verjaardag. Het is echt geworden, en eigenlijk nog mooier, zoals we in ons hoofd hadden. De afbeelding van Pluk heb je heel mooi geschilderd. Echt heel knap.
Hele fijne feestdagen en een goed uiteinde.
Met vriendelijke groet, Liesbeth 

23-12-2010  -  18:01     Annette Mulder

Beste Diana,
Wat heb je het stoeltje voor Senna ontzettend mooi gemaakt. Het leek me echt moeilijk al die rozen, maar het ziet er geweldig uit. Dank zij jou kan ik helemaal de blits maken met ons cadeau. Hartelijk bedankt!

07-12-2010  -  10:23     Melanie

Hoi Diana,
Vorige week heb ik het geboortestoeltje en tafeltje van Jezz van je binnen gehad, en ik heb het gelijk de dag erop kado gedaan aan m'n zus en d'r vriend. Ze vonden het helemaal super! Het enige wat ze wisten was dat hun kraamkado later kwam, maar dit hadden ze echt niet verwacht!
Het is zo ontzettend mooi geworden, en het was ook ontzettend snel klaar! Ik had zelf rekening gehouden met 3 weken, maar binnen anderhalve week kon ik hun kado al geven! Nogmaals hartstikke bedankt, en heel veel succes met je verdere creative uitspattingen!
Hele blije groetjes Melanie 

01-09-2010  -  20:44     Joyce

Hallo Diana,
Ik heb het geluk gehad dat ik twee van jouw mooie geboorte schilderijtjes gekregen heb. Deze vind ik en waanzinnig mooi en het lijkt wel of ze op de lijfjes van mij kindjes gemaakt zijn. Ze passen precies bij hun karaktertjes. Ik heb jouw website even bekeken maar petje af meid je levert bijzonder mooi werk af.
Ik wens jouw dan ook heel veel plezier bij het maken je mooi werk, kan bijna niet wachten om jouw kraamboeket te kunnen zien.
Groetjes Joyce Caris

30-08-2010  -  11:36     Sacha

En ik zie onder t kopje geboortestoeltjes dat ie er ook tussen staat!! 

30-08-2010  -  11:36     Sacha

Ik wou je even bedanken. Mijn vriendin heeft een stoeltje bij jou laten maken van t geboortekaartje van m`n zoon!! Hij is supermooi geworden en krijg er allerlei positieve reacties op! 

30-06-2010  -  22:29     Saskia

Ziet er goed uit Diana!
Knap hoor! Heel veel succes met al je creatieve ideeën!
Saskia 

02-05-2010  -  22:31     Femke

Hallo Diana,
Afgelopen vrijdag op de vrijmarkt in Ede heb ik kennis gemaakt met je prachtige schilderijtjes en spiegels. Ikzelf stond samen met een vriendinnetje een eindje verderop met een kraam toen zij terug kwam en je flyer onder mijn neus duwde was ik meteen nieuwsgierig en dat kwam zeker door de naam, want ik heb mezelf kreafem genoemd:-)
Ik heb ook een website (www.kreafem.nl) en op dit moment staan er alleen nog kaarten op, maar dit wordt uitgebreid met kleine kadootjes van stof. Dit is nog in ontwikkeling omdat ik door ervaring van afgelopen vrijdag een het brainstormen ben.
Succes met je site en veel plezier met het maken van de creaties!
Femke 

26-04-2010  -  20:29     Ilse

Hoi vrouwke,
Het is een erg leuke site. En je hebt al erg hard gewerkt. Het ziet er mooi uit. Ik ben wel erg benieuwd naar dat shadow painten en natuurlijk ook naar de kinderfeestjes!!
Geniet maar lekker van je meivakantie en tot gauw!!
Groetjes Ilse 

14-04-2010  -  11:22     Karin de Laat

Ha Diana,
Wat heb jij geweldig werk geleverd !!!!!!! Ik weet hoeveel werk het is zo'n site maken, heeeeeel veeeeel........en hij is harstikke mooi geworden. Ik hoop dat de workshops snel gaan lopen, je weet het, de 1e doe ik aan mee.
Verder wil ik graag 2 schilderijtjes bestellen, maar daar bel ik nog over. Petje af voor al je kreatieve ideeën. De workshop "Trollen maken", die je nog wil gaan doen , lijkt me ook erg leuk.
Ook namens je vader heel veel succes met je "onderneming".
Gr. Karin 

10-04-2010  -  09:15     Lillian en Mathé van Goch

Beste Diana,
Wij hebben je website opgenomen op onze pagina "Links" van de website van ons kinderdagverblijf. Kijk op www.kinderopvangdevrijbuiter,nl onder de knop Links.
Succes verder met de creatieve kinderfeestjes en workshops.
Lilian en Mathé van Goch
Kinderopvang op de boerderij, Kinderopvang "De Vrijbuiter" 

08-04-2010  -  12:38     Rianne

Dag Diana,
Wat ben je toch veelzijdig! Erg mooi! Zal aan je denken, wanneer één van je creatieve uitspattingen van toepassing zijn op mijn werkzaamheden of als ik tijd heb voor zo´n workshop ;)!  Succes met alles!
Groetjes Rianne
(oud-medestudent PABOdeeltijd) 

08-04-2010  -  11:05     Ineke

Wat een mooie site, en leuke creatieve ideeën. Helemaal top.
Weet je nog dat we een keer in een dag een schilderij hebben geschilderd? daar moet ik gelijk weer aan denken. was superleuk, ik vergeet het nooit meer.
Veel succes gewenst!
Lieve groeten van Gerrit en Ineke 

08-04-2010  -  10:50     Janet

Hallo Diana,
Wat een mooie site en wat leuk dat je ook kinderfeestjes gaat doen. Heel veel succes toegewenst!
Liefs, Rob & Janet 

06-04-2010  -  22:18     Thea

Hoi Diana,
Truus attendeerde mij op jouw site. Ik vind hem heel erg mooi leuk en gezellig.
Wens je heel veel succes .
Groetjes uit de polder.
Thea en Bettien 

06-04-2010  -  21:04     Lilian

Hoi Diana,
Wat een mooie site. Ik wens je heel veel succes toe en ben zeer benieuwd naar de kinderfeestjes. We blijven het volgen.
Goed gedaan! 

06-04-2010  -  20:58     Mathé van Goch

Hallo Diana,
Hartstikke leuke site. Succes met je nieuwe onderneming!
grt, Mathé 

05-04-2010  -  14:15   Cilia

Hoi Diana,
Geweldig leuk. Heel veel succes gewenst. 

04-04-2010  -  13:47     Kathleen

Hi Diana,
Wat een gave site en wat een mooie schilderijen!! Ik weet zeker dat er met jouw creatieve talent nog heel veel mooie schilderijen gaan komen. En dat de cursisten van jouw workshop Shadow Paint tevreden en met iets moois naar huis gaan! En straks aan de slag met het geven van de workshop ´Trollen´ en het verzorgen van creatieve, leuke kinderfeestjes. Veel succes maar vooral veel plezier.
Groetjes, Kathleen 

02-04-2010  -  14:15     Mary

Hoi Diana,
Een erg leuke website!
Veel succes met het geven van workshops. Een tip: ik zou wat meer voorbeelden van trollen erop zetten en ook die Pluto, is erg leuk.
Fijn weekend en fijne Paasdagen, groetjes Mary  

Wat een persoonlijk stoeltje is het stoeltje voor onze dochter geworden. 
Wij zijn er heel blij mee en zij ook. Het kistje is ook super geworden, een mooi aandenken voor later!

Heel erg bedankt, groetjes Inge


 

Wat een persoonlijk stoeltje is het stoeltje voor onze dochter geworden. 
Wij zijn er heel blij mee en zij ook. Het kistje is ook super geworden, een mooi aandenken voor later!

Heel erg bedankt, groetjes Inge