Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Geboortekaartje


Bij Kreafeest kunt u ook terecht voor uw geboortekaartje. De geboortekaartjes worden door Kreafeest ontworpen en aangepast aan uw wensen. Daarna wordt het ontwerp naar de drukker gestuurd, die vervolgens de kaartjes op professionele wijze voor u drukt. Natuurlijk ontvangt u, voordat het ontwerp richting drukker gaat, een digitale proefdruk, zodat u kunt controleren of alles naar wens is. De geboortekaartjes worden binnen drie werkdagen bij u thuis afgeleverd.U heeft de keuze uit de onderstaande maten. Klik op de maten om naar de kaarten te gaan.

 13 x 13 cm. enkel

13 x 13 cm. dubbel


U kunt kiezen uit drie verschillende papiersoorten:

 • standaard 300 grams wenskaartenkarton

  300 grams ansichtkaartenkarton is een zware papiersoort met een matte uitstraling.
  Het papier is goed beschrijfbaar met zowel  pen als potlood.

 • 300 grams wenskaartenkarton met dubbelzijdige hoogglans afwerking
  UV lak wordt aangebracht op het drukwerk en gedroogd met UV licht, hierdoor is het direct droog. Het geeft bescherming tegen krassen en vlekken en heeft een luxe uitstraling. UV lak geeft een hoogglans effect.
 • 300 grams wenskaartenkarton mat gefolieerd
  Mat gefolieerd drukwerk geeft bescherming tegen krassen en vlekken en heeft een hoogwaardige uitstraling. Door een matfolie op de kaart aan te brengen krijgt het drukwerk een luxe satijnachtige look en feel.

Natuurlijk kunt u tijdens de zwangerschap uw geboortekaartje al bestellen. U kiest dan, als u nog niet weet of u een jongen of een meisje krijgt, een kaartje uit voor een jongen én een kaartje voor een meisje. U ontvangt van beide kaartjes de digitale drukproef. Na uw goedkeuring van de drukproef, is de bestelling definitief. Na de geboorte geeft u de gegevens aan ons door (jongen of meisje, naam, geboortedatum e.d.). Wederom ontvangt u een digitale drukproef. Na uw goedkeuring gaat het ontwerp naar de drukker.

De prijzen die u op de site vindt, zijn gebaseerd op een levertijd van 3 - 4 werkdagen nadat u alle gegevens heeft doorgegeven (naam, geboortedatum e.d.). Voor een levertijd van 1 - 2 werkdagen vragen wij een meerprijs van € 20,00 per bestelling. De geboortekaartjes worden altijd gratis verzonden. Het is tevens mogelijk om de enveloppen al eerder te ontvangen, zodat u deze al vast op uw gemak voor de geboorte kunt schrijven.


Prijzen enkele kaart 13 x 13 cm.(inclusief enveloppe):Prijzen dubbele kaart 13 x 13 cm. (inclusief enveloppe):


Ontwerp van Kreafeest
Graphics by Mygrafico