Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Knuffiez knuffeldoek olifant

terug naar pluche/knuffels

Dit schattige knuffeldoekje is gemaakt van een super zachte stof. Eigenlijk zou je ook kunnen spreken van een knuffelDOEK, want het formaat is 33 x 33 cm. en dus lekker groot. Fijn om mee te knuffelen en te spelen.

We kunnen voor u een naam en/of geboortedatum op het knuffeldoekje drukken. Hieronder ziet u de lettertypes waaruit u kunt kiezen. Dit is ónze keuze, maar wellicht heeft u zelf een heel ander lettertype in gedachten. Geeft u deze dan aan ons door, dan kijken wij of we de naam in het door u gewenste lettertype kunnen drukken.


klik op lettertypes voor vergroting
Prijs: € 14,95 
(inclusief naam, exclusief eventuele verzendkosten)


Waarom bij Kreafeest bestellen?
        

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat de vormenstoof feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 1-2 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.


Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
terug naar pluche/knuffels