Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Fehn knuffeldoekje hond

terug naar pluche/knuffels

Dit kleurrijke knuffeldoekje tovert een glimlach op het gezicht van baby's. Het knuffeldoekje biedt comfort, veiligheid en warmte en wordt al snel een beste vriend. De knuffelige zachte materialen, het hoofd en de geknoopte uiteinden nodigen uit om vast te pakken, te voelen en te knuffelen. Onderaan de knuffel zit een speciale ring, hierdoor gaat de fopspeen niet verloren bij alle avonturen.

 • Kleur: multicolor
 • Materiaal: pluche, kunststof
 • Afmeting: 31 cm.
 • Leeftijd: vanaf 0 maanden                                                 


We kunnen voor u een naam en/of geboortedatum op het knuffeldoekje drukken. Hieronder ziet u de lettertypes waaruit u kunt kiezen. Dit is ónze keuze, maar wellicht heeft u zelf een heel ander lettertype in gedachten. Geeft u deze dan aan ons door, dan kijken wij of we de naam in het door u gewenste lettertype kunnen drukken.

klik op lettertypes voor vergroting
Prijs: € 17,95 (inclusief naam, exclusief eventuele verzendkosten)Waarom bij Kreafeest bestellen?
        

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat uw bestelling feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 1-2 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.


Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!
Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?

terug naar pluche/knuffels