Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Houten tandenborstelhouder met naam

terug naar houten speelgoed met naamElke dag moeten we 2 minuten per keer tandenpoetsen. Maar weet jij wanneer deze twee minuten om zijn? Nu wel! Gebruik deze vrolijke houten tandenborstelhouders en draai de zandloper om. Als de zandloper klaar is, mag er gestopt worden met poetsen en kan de tandenborstel weer worden teruggezet in deze leuke houder. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er een naam op de tandenborstelhouder geplaatst wordt. Zo is het meteen duidelijk van wie de houder is.


 • Materiaal: hout (poppetje), plastic (zandloper) en stof (mutsje).
 • Afmeting: 12 x 8 x 3 cm. 
 • Op de voorkant van het poppetje plaatsen wij de naam van het kind door middel van hoogwaardig stickermateriaal.
 • Tegen een meerprijs van € 5,00 kunnen wij de naam ook op de tandenborstelhouder schilderen. Het beschilderde gedeelte wordt voorzien van blanke lak, zodat de schildering goed beschermd is.
 • De tandenborstelhouder kan opgehaald worden in Arnhem (na afspraak) of verzonden worden. De verzendkosten zijn € 6,40 voor verzenden binnen Nederland. De verzendkosten naar het buitenland zijn bij ons op te vragen.

 


Prijs: € 3,95 (exclusief eventuele verzendkosten)
Waarom bij Kreafeest bestellen?

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat de tandenborstelhouder feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 2-3 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.

Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!
Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?


terug naar houten speelgoed met naam