Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd (kraam)cadeau

Stoeltje van het geboortekaartje

terug naar geboortestoeltje / kinderstoeltje

Het geboortestoeltje is één van de leukste en origineelste kraamcadeaus van dit moment. De afbeelding van het geboortekaartje wordt gebruikt om dit persoonlijke cadeau voor u te maken. Zo heeft u een geweldig cadeau voor de kersverse ouders. Een cadeau waar u zeker de show mee gaat stelen en waar de ouders en de kleine spruit nog jarenlang plezier van zullen hebben.stoeltje model 1
€ 55,50
(exclusief eventuele verzendkosten)

stoeltje model 2
€ 44,50
(exclusief eventuele verzendkosten)Waarom bij Kreafeest bestellen?

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het stoeltje feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 2-3 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.

 Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!Door ons bedrukte geboortestoeltjes

Hoe wij werken

Wij maken een ontwerp voor het stoeltje aan de hand van het geboortekaartje. Dit ontwerp wordt geprint op speciaal en hoogwaardig stickermateriaal, waarmee het stoeltje wordt beplakt. Op dit stickermateriaal wordt een speciale beschermlaag gepest, zodat de print goed beschermd is tegen dagelijks gebruik. Deze beschermlaag helpt krassen tegen te gaan en zorgt ervoor dat de print beter beschermd is tegen UV-straling.

U mag het geboortekaartje zelf inscannen. Wel op een hoge resolutie (300 dpi). De scan van het kaartje kunt u dan naar ons mailen. U kunt het kaartje ook naar ons opsturen, zodat wij het voor u inscannen. Het geboortekaartje krijgt u uiteraard weer onbeschadigd retour bij levering van het stoeltje.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot het ontwerp van het stoeltje, dan kunt u uw wensen doorgeven via het bestelformulier, per mail of via een briefje bij het kaartje. Wij kijken dan of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft en proberen uw wensen zoveel mogelijk mee te nemen in het ontwerp van het stoeltje. U ontvangt altijd eerst een GRATIS digitaal ontwerp per mail. Mocht u nog aanpassingen wensen in het digitale ontwerp, dan proberen wij die aanpassingen te verwerken in een nieuw ontwerp. Pas na uw goedkeuring van het digitale ontwerp wordt het stoeltje door ons gemaakt.

Afmetingen gemonteerd stoeltje:

model 1                                                                               model 2

Breedte:
Diepte:
Hoogte:
Zitbreedte:
Zitdiepte:
Zithoogte:

28 cm.
29 cm.
55 cm.
28 cm.
26 cm.
29 cm.


Breedte:
Diepte:
Hoogte:
Zitbreedte:
Zitdiepte:
Zithoogte:

27 cm.
29 cm.
53 cm.
27 cm.
29 cm.
30 cm.

Het stoeltje wordt ongemonteerd verzonden, om zo schade tijdens het transport te voorkomen. U kunt het stoeltje eenvoudig zelf in elkaar zetten met behulp van de meegeleverde en duidelijke handleiding.Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij nemen deze wensen mee in het uiteindelijke ontwerp.
 • Kan de kleur op het stoeltje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Wel proberen wij het kleurverschil tot een minimum te beperken, door het kaartje op een kwalitatief goede manier in te scannen. Houd u er echter wel rekening mee dat enig kleurverschil met het origineel helaas niet te voorkomen is. Lichte kleuren wijken vaak het meest af van de oorspronkelijke kleur. Houd daar dus rekening mee voordat u een bestelling plaatst.
 • Krijg ik van te voren een voorbeeld te zien?
  Wij maken van te voren een digitaal voorbeeld. Dit voorbeeld wordt naar u verstuurd per e-mail. Pas na uw goedkeuring van het digitale voorbeeld, wordt het stickermateriaal voor u geprint en het stoeltje gemaakt.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd voor een bedrukt geboortestoeltje is 2-3 werkdagen na ontvangst van het geboortekaartje. Heeft u het stoeltje sneller nodig, bel ons dan even, dan kijken we wat we kunnen doen.
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het adres dat u kunt vinden onder het tabblad contact.


terug naar geboortestoeltje / kinderstoeltje