Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderd tafeltjeWat is er leuker dan spelen aan je eigen tafeltje? Misschien bestelt u een geboortestoeltje en heeft u er graag een bijpassend beschilderd tafeltje bij? Of er zijn al kinderstoeltjes en u wilt de zithoek compleet maken met zo'n leuk tafeltje. Ook erg leuk om als (kraam)cadeau te geven én te krijgen natuurlijk.

Wij beschilderen het tafeltje aan de hand van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze die door u zelf aan te leveren is. Daarna wordt het tafeltje afgelakt met meubellak, zodat de schildering goed beschermd is.

Wij hebben twee verschillende tafeltjes in ons assortiment. Deze tafeltjes passen precies bij de stoeltjes die wij ook aanbieden.Tafeltje model 1
(passend bij stoeltje model 1)Dit tafeltje is gemaakt van grenen hout. Het tafeltje is wit gebeitst en heeft een soort whitewash idee. Het is dus niet spierwit, maar heeft een klein grijs vleugje.

De afmeting is: lengte 79 cm x breedte 50 cm x hoogte 50 cm.


Tafeltje model 2
(passend bij stoeltje model 2)Dit tafeltje is gemaakt van massief rubberboomhout. Het tafeltje is wit gelakt. Dit tafeltje is dan ook echt wit.

De afmeting is: lengte 59 cm x breedte 50 cm x hoogte 50 cm.


Standaard beschilderen wij het tafelblad. Het tafeltje wordt dus niet geheel in een andere kleur geschilderd, maar blijft als basis wit.Prijs: € 85,00  (exclusief eventuele verzendkosten)


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Het geboortekaartje of elementen uit het kaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op het tafeltje geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe het tafeltje wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt tafeltje.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het tafeltje voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als het tafeltje klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het tafeltje klaar is, betaalt u vóór verzending of als u het tafeltje komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande bestelformulier in!


Mieke Kuijpers
02-02-2019


Een heel mooi stoeltje en tafeltje geschilderd voor mijn kleinzoon Luuk. Een echte aanrader!

Simone
19-04-2016


Afgelopen week weer een prachtig stoeltje bij Diana opgehaald. Iedere keer weer sta ik versteld van de creativiteit van Diana en hoe goed ze de afbeeldingen op de geboortekaartjes weet na te schilderen. In onze vriendengroep hebben alle kinderen een prachtig geschilderd geboortestoeltje of tafeltje van Kreafeest.

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde tafeltjes


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het tafeltje uiteraard onbeschadigd retour.Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op een tafeltje?
  Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Soms is het wel mogelijk om enkele details uit het kaartje te gebruiken of om kleine motiefjes uit te vergroten op het tafeltje. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van een tafeltje.
 • Kan de kleur op het tafeltje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe het tafeltje beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen dat wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het tafeltje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht