Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderde speelgoedkist


Onze mooie en stevige beschilderde speelgoedkist is zeker een heel leuk cadeau om te geven én om te krijgen! Als basis wordt een grote, stevige en degelijke witte speelgoedkist gebruikt. Wij beschilderen de speelgoedkist naar aanleiding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze die u zelf aan kunt leveren. Natuurlijk komt ook de naam groot op de speelgoedkist, zodat een heel persoonlijk cadeau ontstaat waar de kleine en de ouders nog jaren lang plezier van zullen hebben!


Wij hebben twee verschillende speelgoedkisten in ons assortiment.Speelgoedkist model 1

Dit is een zeer stevige speelgoedkist van zeer goede kwaliteit. De opstaande latjes op de deksel en op de voorkant van de speelgoedkist geven deze een wat stoer uiterlijk.


De afmetingen zijn: lengte 80 cm x breedte/diepte 43 cm x hoogte 49 cm.

De deksel is voorzien van een veiligheidsscharnier, zodat deze niet zomaar dicht kan klappen en de vingers dus beschermd zijn. De speelgoedkist is zo stevig, dat deze door kleuters ook als zitbankje gebruikt kan worden.


Speelgoedkist model 2

niet meer leverbaar

Deze speelgoedkist is net als speelgoedkist model 1 een zeer stevige speelgoedkist van goede kwaliteit.

De afmetingen zijn: lengte 80 cm x breedte/diepte 40 cm x hoogte 53 cm.


De deksel is voorzien van een veiligheidsscharnier, zodat deze niet zomaar dicht kan klappen en de vingers dus beschermd zijn. De speelgoedkist is zo stevig, dat deze door kleuters ook als zitbankje gebruikt kan worden.


Standaard beschilderen wij de deksel en de voorkant van de speelgoedkist. De speelgoedkist wordt niet in zijn geheel in een andere kleur geschilderd, maar blijft als basis wit. De beschilderde gedeelten worden afgelakt met meubellak, waardoor de schildering goed beschermd is.


Prijs: € 175,00Deze speelgoedkisten worden NIET verzonden. Door het grote formaat en de zwaarte van de speelgoedkist raakt deze tijdens het transport makkelijk beschadigd. Wij hebben er daarom voor gekozen deze speelgoedkisten niet langer te verzenden. U kunt de speelgoedkist, als hij klaar is, op komen halen in Arnhem.


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Afbeeldingen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op de speelgoedkist geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe de speelgoedkist wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkte speelgoedkist.
 • Uw bestelling is bij ons af te halen.
  We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat de speelgoedkist voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als de speelgoedkist klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als de speelgoedkist klaar is, betaalt u als u de speelgoedkist komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande formulier in!


Etienne en Marianne Cleef
06-01-2019

Voor de tweede keer een kist besteld en wederom heeft Diana een verbluffend mooi resultaat afgeleverd.

Claudia Zoontjens
14-04-2016


De afgelopen jaren heb ik meerdere artikelen besteld. Het is niet voor niets dat ik telkens opnieuw bij Kreafeest bestel, het ziet er altijd perfect uit!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde speelgoedkistenOm de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van de speelgoedkist uiteraard onbeschadigd retour.


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op de speelgoedkist?
  Kleine motiefjes, zoals bijvoorbeeld kleine ruitjes, zijn op deze speelgoedkisten niet goed te schilderen. Door de horizontale planken krijgen wij zulke patroontjes niet mooi strak geschilderd. Mocht een kaartje wel kleine motiefjes bevatten die door Kreafeest niet te schilderen zijn, dan wordt er altijd van te voren overlegd over een eventueel alternatief.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van de speelgoedkist.
 • Kan de kleur op de speelgoedkist afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe de speelgoedkist beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen die wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van de speelgoedkist).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht