Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderd speelgoedbankjeOok erg leuk om cadeau te geven of te krijgen: een mooi beschilderd speelgoedbankje. Handig om zo de baby-, kinder- of huiskamer netjes te houden. Onder de zitting is genoeg ruimte om het speelgoed in op te bergen en op de zitting genoeg ruimte om te zitten.

Het speelgoedbankje wordt beschilderd met een afbeelding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze die door u aangeleverd kan worden. Op het speelgoedbankje komt natuurlijk de naam van de kleine, zodat er een heel persoonlijk cadeau ontstaat. En ook de geboortedatum kan door ons desgewenst geschilderd worden op het bankje. Het beschilderde speelgoedbankje is een cadeau waar de kleine, en de ouders, nog jarenlang plezier van gaan hebben.

De afmetingen van dit speelgoedbankje zijn: lengte 67,5 cm. x diepte 32 cm x hoogte 56 cm.

Standaard wordt de deksel en de voorkant beschilderd. Bij sommige kaartjes is het ook leuk om nog wat op de rugleuning te schilderen. Ook dit zit uiteraard bij de prijs inbegrepen. Het speelgoedbankje blijft als basis wit en wordt dus niet helemaal in een andere kleur geschilderd. Na het schilderen worden de beschilderde gedeelten voorzien van twee lagen meubellak, zodat de beschildering goed beschermd is en het bankje geschikt is voor dagelijks gebruik.Prijs: € 149,00 (exclusief eventuele verzendkosten)


Het bankje kan verzonden worden. In dat geval ontvangt u het bankje als plat pakket. Het moet dan door u zelf in elkaar gezet worden. Dit om beschadigingen tijdens het verzenden te voorkomen.


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op het speelgoedbankje geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe het bankje wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt speelgoedbankje.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het speelgoedbankje voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als het speelgoedbankje klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het speelgoedbankje klaar is, betaalt u vóór verzending of als u het speelgoedbankje komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande formulier in!


Nanda Beltgens
24-02-2020


De site is erg fijn om je te oriënteren, veel voorbeelden.Dat het handgeschilderd is in plaats van een sticker was voor mij doorslaggevend. Communicatie en overleg over het ontwerp was goed, persoonlijk en snel. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat,

Claudia Zoontjens
14-04-2016


De afgelopen jaren heb ik meerdere artikelen besteld. Het is niet voor niets dat ik telkens opnieuw bij Kreafeest bestel, het ziet er altijd perfect uit!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde muziekdoosjesOm de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het speelgoedbankje uiteraard onbeschadigd retour.


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op het speelgoedbankje?
  Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Vaak is het wel mogelijk om details en kleuren uit het kaartje te gebruiken. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van het speelgoedbankje.
 • Kan de kleur op het speelgoedbankje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe het speelgoedbankje beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen die wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het speelgoedbankje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht