Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderd spaarvarkentje


Erg leuk om te geven bij een geboorte of een verjaardag: een beschilderd spaarvarkentje. Wat is er leuker dan zo'n leuk spaarvarkentje met daarop je eigen naam en/of geboortedatum? We beschilderen het spaarvarkentje met details uit het geboortekaartje of met een andere afbeelding naar keuze die door u aan te leveren is. Doordat de naam en/of geboortedatum ook op het spaarvarkentje geschilderd wordt, krijgt u wel een heel persoonlijk (kraam)cadeautje.


Het terracotta spaarvarkentje is 15 x 13 cm. Aan de onderkant zit een rubberen dop, zodat het gespaarde geld makkelijk uit het spaarvarkentje gehaald kan worden, zonder het spaarvarkentje te beschadigen. Na het schilderen wordt het spaarvarken voorzien van een laag vernis, zodat de schildering goed beschermd is.Prijs: € 27,50  (exclusief eventuele verzendkosten)

Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op het spaarvarkentje geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe het spaarvarkentje wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt spaarvarkentje.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het spaarvarkentje feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als het spaarvarkentje klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het spaarvarkentje klaar is, betaalt u vóór verzending of als u het spaarvarkentje komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande bestelformulier in!


Cora Hagers
14-10-2016


Het beschilderde spaarvarken is helemaal naar wens beschilderd, zoals het geboortekaartje. Ik ben heel tevreden over het hele verloop. Van bestelling tot en met de aflevering. Als ik een cijfer kon geven, is het een dikke 10!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde spaarvarkentjes


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het spaarvarkentje uiteraard onbeschadigd retour.Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op een spaarvarkentje?
  Op het spaarvarkentje worden details uit het geboortekaartje geschilderd. Het is vanwege de relatief kleine ruimte om te schilderen vaak niet mogelijk om een geboortekaartje in zijn geheel op het spaarvarkentje te schilderen. Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Soms is het wel mogelijk om enkele details uit het kaartje uit te vergroten op het spaarvarkentje. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van een spaarvarkentje.
 • Kan de kleur op het spaarvarkentje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe het spaarvarkentje beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen dat wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het spaarvarkentje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht