Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderd muziekdoosje
Eén van de populairste beschilderde cadeautjes bij Kreafeest is het beschilderde muziekdoosje. Een vogelhuisje wordt voor u beschilderd aan de hand van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze. In het vogelhuisje wordt vervolgens een speeldoosje geplaatst. Op het geluid van de muziek kan de baby lekker in slaap vallen. Bovendien is het vogelhuis muziekdoosje van Kreafeest een ware blikvanger op de slaapkamer. Kortom, een heel leuk kraamcadeautje waar de ouders én de baby nog jarenlang plezier van kunnen hebben!


De maten van het vogelhuisje dat wij gebruiken zijn: 15 x 14 x 11 cm. (inclusief het dakje).


Prijs: € 42,50 (exclusief eventuele verzendkosten)


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op het muziekdoosje geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe het muziekdoosje wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt muziekdoosje.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het muziekdoosje feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als het muziekdoosje klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het muziekdoosje klaar is, betaalt u vóór verzending of als u het muziekdoosje komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande formulier in!


Aline van Ginkel
20-02-2020


Voor de tweede keer een muziekdoosje besteld! Super mooi resultaat! Ben er erg blij mee!! Contact verloopt ook heel fijn. Zeker een aanrader.

Sandra Verfurth
08-06-2017


Super bedankt voor de prachtig beschilderde muziekdoosjes; alle drie hartstikke mooi geworden. Alle drie de ouders waren super enthousiast. Nogmaals bedankt voor het prettige contact via de mail. Complimenten, een echte aanrader. Ik zou hier een volgende keer zo weer bestellen!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde muziekdoosjes


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het muziekdoosje uiteraard onbeschadigd retour.


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op het muziekdoosje?
  Vanwege het relatief kleine oppervlakte om te schilderen, kan het geboortekaartje bijna nooit in zijn geheel terug komen op het muziekdoosje. Meestal worden er details uit het kaartje gebruikt. Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Vaak is het wel mogelijk om details en kleuren uit het kaartje te gebruiken. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van het muziekdoosje.
 • Kan de kleur op het muziekdoosje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe het muziekdoosje beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen die wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het muziekdoosje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht