Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderd kinderkoffertjeBent u op zoek naar een cadeau met naam? Een beschilderd kinderkoffertje is dan ook een erg leuk (kraam)cadeautje om te geven. Het koffertje kan beschilderd worden met een naam en/of geboortedatum of met de afbeelding van het geboortekaartje (of delen uit het geboortekaartje). Natuurlijk kan er ook een andere afbeelding naar keuze gebruikt worden aan de hand waarvan het koffertje dan beschilderd wordt. Zo ontstaat er een persoonlijk en origineel cadeautje.

Als basis gebruiken we een hierbij een wit koffertje van 30 cm breed x 21 cm hoog x 9 cm diep. Het koffertje is gemaakt van dik geplastificeerd karton met een extra papieren laagje aan de binnenkant voor extra stevigheid. Het handvat, het randje om de deksel en de sluiting zijn van metaal. Kortom, een stevig kinderkoffertje van zeer goede kwaliteit.

Het koffertje wordt na het schilderen voorzien van een laag vernis, zodat de schildering goed beschermd is.Koffertje met naam/geboortedatum


Prijs: € 19,50

Koffertje met geboortekaartje

Prijs: € 42,50


(bovenstaande prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten)

Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op het koffertje geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe het koffertje wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt kinderkoffertje.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het kinderkoffertje feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als het koffertje klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het koffertje klaar is, betaalt u vóór verzending of als u het koffertje komt ophalen.

Bestellen?

 

Vul dan het onderstaande bestelformulier in!

Linda
11-02-2017


Deze week weer een bestelling van Kreafeest ontvangen (de derde inmiddels, geloof ik). Wat is het weer prachtig geworden! Met zoveel oog voor detail geschilderd, echt vakwerk. En prettige communicatie. Als er in onze familie weer een kindje geboren wordt, weten wij waar we moeten zijn!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde koffertjes


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het kinderkoffertje uiteraard onbeschadigd retour.


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op een kinderkoffertje?
  Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Soms is het wel mogelijk om wat details weg te laten of om enkele details uit het kaartje uit te vergroten op het koffertje. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van een koffertje.
 • Kan de kleur op het koffertje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe het koffertje beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen die wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het koffertje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht