Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderde geboortetegelOok een heel erg leuk kraamcadeautje is en blijft de "ouderwetse" geboortetegel. Kreafeest beschildert deze tegel voor u naar aanleiding van het geboortekaartje of een andere afbeelding die u zelf kunt aanleveren.

Als basis gebruik wordt een witte terracotta tegel gebruikt in het formaat 20 x 10 cm. Vanwege het relatief kleine formaat van de tegel, worden geboortekaartjes vaak niet helemaal nageschilderd, maar wordt er één afbeelding of één detail uit het geboortekaartje genomen, dat vervolgens op de tegel geschilderd wordt. Uiteraard gaat dat in overleg met u. 

De tegel wordt beschilderd en vervolgens voorzien van een laag vernis, zodat het geschilderde oppervlakte goed beschermd is. 

Aan de achterkant van de tegel bevinden zich twee haakjes waaraan de tegel opgehangen kan worden. Hierdoor kan de tegel zowel horizontaal al verticaal opgehangen worden. U kunt zelf aangeven voor welke optie u kiest en wij passen daar de beschildering dan uiteraard op aan.


Prijs: € 24,50 (inclusief beschildering, maar exclusief eventuele verzendkosten)


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op de geboortetegel geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe de geboortetegel wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkte geboortetegel.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat de geboortetegel feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als de geboortetegel klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als de geboortetegel klaar is, betaalt u vóór verzending of als u de geboortetegel komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande bestelformulier in!

Nanda Beltgens
24-02-2020


De site is erg fijn om je te oriënteren, veel voorbeelden. Communicatie en overleg over het ontwerp was goed, persoonlijk en snel. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde geboortetegels.Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het geboortetegeltje uiteraard onbeschadigd retour.Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op een geboortetegel?
  Op de geboortetegel is de ruimte om te schilderen beperkt. Het geboortekaartje wordt daarom vaak niet in zijn geheel op het tegeltje geschilderd, maar er worden details uit het kaartje gebruikt. Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Soms is het wel mogelijk om wat details uit het kaartje uit te vergroten op de geboortetegel. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van een geboortetegel.
 • Kan de kleur op het geboortekistje afwijken van de kleuren op het geboortetegeltje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe de geboortetegel beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen dat wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het geboortetegeltje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht