Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderd geboortekistjeNa de geboorte van een baby zijn er altijd een heleboel spulletjes die de ouders graag willen bewaren voor later. De echo-foto's, de eerste foto's, de eerste kleertjes, eerste schoentjes, favoriete knuffel.....noem maar op. Natuurlijk kan dat ergens in de kast, maar weet je dan 18 jaar later nog waar alles opgeborgen is? Veel leuker én praktischer is het, om alles bij elkaar te bewaren. En waarom dan niet in een superleuke, met de hand beschilderd geboortekistje. Een mooi houten kistje, beschilderd met de afbeelding van het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze). Leuk om uzelf na de geboorte van zoon of dochter cadeau te doen. Maar ook een heel mooi en blijvend kraamcadeau om te geven aan de kersverse ouders!


Wij leveren het volgende model geboortekistje:


De afmeting is: 30 x 20 x 14 cm.Het bovenstaande houten kistje is een stevig en mooi kistje met afgeronde hoeken. Aan de zijkanten bevinden zich handgrepen. Deze houten kistjes zijn voorzien van een FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout dat gebruikt is om deze kistjes te maken, afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.


Prijs: € 47,50  (exclusief eventuele verzendkosten)

Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op het geboortekistje geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe het geboortekistje wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt geboortekistje.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat het geboortekistje feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als het geboortekistje klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het geboortekistje klaar is, betaalt u vóór verzending of als u het geboortekistje komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande bestelformulier in!


Marga Kieboom
09-06-2020


Voor onze kleinzoon Oscar hebben we een geboortekistje laten beschilderen n.a.v. het geboortekaartje. Het resultaat is prachtig geworden! We zijn er heel blij mee, dank je Diana!

Roy Meessen
17-05-2016


Ik heb een geboortekistje besteld, beschilderd met het geboortekaartje. Het is echt prachtig geworden!
Service is geweldig, zeer duidelijke mails ontvangen met alle informatie en mogelijkheden. Ook de bezorging was perfect! Bovendien wordt er enorm meegedacht (proactief met voorstellen) om tot een prachtig resultaat te komen, hetgeen ik erg prettig vond. Kortom echt een aanrader!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde geboortekistjes


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het geboortekistje uiteraard onbeschadigd retour.Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op een geboortekistje?
  Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Soms is het wel mogelijk om wat details weg te laten of om enkele details uit het kaartje uit te vergroten op het geboortekistje. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van een geboortekistje.
 • Kan de kleur op het geboortekistje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe het geboortekistje beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen dat wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het geboortekistje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht