kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Bestelprocedure


Mocht u na het bekijken van onze site een bestelling willen plaatsen, dan kunt u hier lezen hoe het bestellen van een (kraam)cadeautje bij Kreafeest in zijn werk gaat.

Wij raden u aan om per mail of telefoon te informeren naar de levertijd. De levertijd verandert steeds en is afhankelijk van het aantal bestellingen die wij nog hebben liggen, de bewerkelijkheid van de bestellingen, eventuele vrije dagen etc. Dit is dan ook de reden dat de levertijd niet op de site vermeld staat. 

Mocht u vervolgens definitief een bestelling willen plaatsen, dan kunt u dat doen per mail. U kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken dat u bij "contact" kunt vinden op deze site. Vervolgens is het de bedoeling dat u het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) naar Kreafeest opstuurt. Dat kan naar het volgende adres:

Kreafeest
t.a.v. Diana de Laat
Winterkleed 25
6846 DD  Arnhem

Mocht u in de buurt wonen, dan kunt u het kaartje natuurlijk ook langs brengen.

Bij het kaartje kunt u dan (nogmaals) aangeven wat u precies wilt bestellen. Vergeet u niet uw naam bij het kaartje te vermelden, zodat wij weten van wie het kaartje afkomstig is. Ook ontvangen wij graag uw adresgegevens en een telefoonnummer (liefst 06-nummer) waarop u te bereiken bent. Mochten wij dan nog wat willen overleggen, dan kunnen we makkelijk en snel contact met u opnemen.

Als uw kaartje bij Kreafeest binnen is, dan ontvangt u binnen enkele dagen even een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje hier goed is aangekomen. In dit mailtje wordt tevens een voorstel tot beschildering gedaan. Mocht u zelf ideeën hebben met betrekking tot de beschildering, dan kunt u deze per mail of bij het kaartje aangeven. Wij kijken dan wat er mogelijk is en overleggen van te voren met u, zodat we samen tot een mooi ontwerp komen waar u tevreden mee bent.

Als uw bestelling klaar is, kunt u deze afhalen (na afspraak) in Arnhem. Ook kan uw bestelling verzonden worden. De verzendkosten zijn € 6,10. Dit geldt voor verzendingen binnen Nederland. Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn. 


Rechts op deze pagina vindt u een link naar onze algemene voorwaarden. Bij het plaatsen van een bestelling gaan wij er vanuit dat u onze algemene voorwaarden heeft gezien en dat u deze accepteert.