kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderd spiegeltje

Op zoek naar iets leuks voor aan de muur van de kinderkamer? Misschien is een mooi, houten spiegeltje, beschilderd aan de hand van het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) een leuk idee? Op de brede houten lijst worden elementen uit het geboortekaartje (of een eigen afbeelding naar keuze) geschilderd. Naam en/of geboortedatum kunnen op het spiegeltje geschilderd worden. Zo ontstaat een heel persoonlijk cadeautje.
 De afmetingen van het spiegeltje zijn: lengte 26 cm. x breedte 26 cm. 

Het spiegeltje wordt beschilderd en vervolgens voorzien van een laag vernis. Op deze manier is de schildering beschermd tegen normaal gebruik. Omdat de ruimte waarop geschilderd kan worden beperkt is, zullen geboortekaartjes vaak niet helemaal nageschilderd worden. Er worden details uit het kaartje genomen, zoals afbeeldingen, kleuren en patronen die vervolgens op het spiegeltje worden geschilderd. Op deze manier ontstaat een mooi geboortespiegeltje.

 
Prijs: € 27,50
(bovenstaande prijs is inclusief beschildering, maar exclusief eventuele verzendkosten)

Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het spiegeltje uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in een spiegeltje of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.

Het spiegeltje kan na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest € 6,10 (binnen Nederland).Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.
 

voorbeelden van door Kreafeest beschilderde spiegeltjes: