kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderd spaarvarken

In het assortiment hebben we ook de spaarvarkens. Een spaarvarken is een veel gegeven cadeautje bij een geboorte of verjaardag. Maar wat is er leuker dan een spaarvarken beschilderd met details uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze)? Bovendien wordt de spaarvarken voorzien van naam en/of geboortedatum. Zo ontstaat er wel een heel persoonlijk cadeautje!


Het terracotta spaarvarken heeft de volgende maat: lengte 15 cm. x hoogte 13 cm. Aan de onderkant zit een rubberen dop, zodat het gespaarde geld makkelijk uit het spaarvarken gehaald kan worden zonder het spaarvarken te beschadigen.
 Het spaarvarken wordt beschilderd en daarna voorzien van een laag vernis. Op deze manier is de schildering bestand tegen normaal dagelijks gebruik.


Prijs: € 27,50
(de bovenstaande prijs is inclusief beschildering, maar exclusief eventuele verzendkosten)Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het spaarvarkentje uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in een spaarvarken of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.

Het spaarvarkentje kan na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest  € 6,10 (binnen Nederland). Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.

voorbeelden van door Kreafeest beschilderde spaarvarkentjes: