kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderd portretschilderij

Nieuw bij Kreafeest zijn de portretschilderijen. Een prachtige en blijvende herinnering voor aan de muur.


Kreafeest kan een schilderij maken van uw kind. Het schilderij wordt geschilderd aan de hand van een duidelijke foto. De foto dient digitaal aangeleverd te worden en van normaal (groot) formaat te zijn. 

Het schilderij wordt geschilderd met acrylverf op een doek van 50 x 50 x 4 cm. Het doek is van goede kwaliteit. Voor de afbeelding worden standaard verschillende grijstinten gebruikt. De achtergrond wordt geschilderd in een kleur naar keuze, zodat het schilderij precies past bij uw inrichting. 

De afbeelding bestaat uit verschillende vlakjes in verschillende kleurtinten. Op deze manier wordt de afbeelding opgebouwd. Als u op één van de onderstaande schilderijen klikt, wordt de foto vergroot, zodat u de manier van schilderen goed kunt zien. Naast de schilderijen vindt u de originele foto aan de hand waarvan de schilderijen geschilderd zijn.

 

 
Prijs: € 249,00


Het schilderij kan, als het klaar is, alleen opgehaald worden in Arnhem. Het wordt niet verzonden, om zo beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.

Bij het bestellen van een portretschilderij is het de bedoeling dat u een duidelijke foto per mail naar Kreafeest toestuurt. U moet dan het originele foto-bestand opsturen, dus geen kleine afbeelding van de foto. Vervolgens beoordelen wij of de foto geschikt is om te gebruiken. Het is namelijk wel de bedoeling dat de foto wat contrast heeft, om een zo mooi mogelijk eindresultaat te kunnen bereiken. Mocht de foto naar onze mening minder of niet geschikt zijn, dan overleggen wij uiteraard met u. Misschien heeft u dan een andere foto die gebruikt zou kunnen worden. Het doel is uiteraard een mooi schilderij voor u te schilderen!

Heeft u interesse in een portretschilderij of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.