kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderd naambordje

Kreafeest maakt ook naambordjes. Leuk om aan de slaapkamerdeur of aan de muur van de baby- of kinderkamer te hangen.
 


Een houten schildje wordt voorzien van details uit het geboortekaartje (of andere afbeelding naar keuze). De naam wordt op het bordje geschilderd of, zoals bij het bovenstaande voorbeeld, met houten letters op het naambordje bevestigd. In dat geval liggen de letters dus echt op het naambordje. Dit kan overigens niet bij elke naam en elke afbeelding. Moet er teveel geschilderd worden of is de naam te lang, dan zal de naam geschilderd worden. Op die manier is er meer variatie in grootte van de letters en kan de grootte van de letters dus aangepast worden aan de ruimte die er na het schilderen van de afbeelding(en) over is. Eén en ander zal uiteraard van te voren doorgesproken worden. Het beschilderde naambordje wordt voorzien van een laag vernis, zodat de schildering goed beschermd is.

Het schildje is gemaakt van ± 1,5 cm. dik hout. De afmeting is: lengte 29 cm. x breedte 14,5 cm. U ontvangt bij het naambordje een los plakhaakje. Dit haakje wordt niet al van te voren aan het naambordje bevestigd, omdat u er ook voor zou kunnen kiezen het naambordje met dubbelzijdig tape te bevestigen (bijvoorbeeld aan een deur). 


Prijs: € 22,50
(bovenstaande prijs is inclusief beschildering, maar exclusief eventuele verzendkosten)

Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het naambordje uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in een naambordje of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.


Het naambordje kan na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest  € 6,10 (binnen Nederland). Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.

   voorbeelden van door Kreafeest beschilderde naambordjes: