kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderd muziekdoosje

Eén van de populairste beschilderde cadeautjes bij Kreafeest zijn de muziekdoosjes. Een vogelhuisje wordt voor u beschilderd aan de hand van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze. In het vogelhuisje wordt vervolgens een speeldoosje geplaatst. Op het geluid van de muziek kan de baby lekker in slaap vallen. Bovendien is het vogelhuis muziekdoosje van Kreafeest een ware blikvanger op de slaapkamer. Kortom, een heel leuk kraamcadeautje waar de ouders én de baby nog jarenlang plezier van kunnen hebben! 

 
Hoewel u bij onze beschilderde voorbeelden verschillende modellen vogelhuisjes zult aantreffen, kunnen wij op dit moment alleen het volgende model vogelhuisje leveren:
 

     De maten van dit vogelhuisje zijn: 15 x 14 x 11 cm. (inclusief het dakje)

 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op het vogelhuisje geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe het muziekdoosje wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt vogelhuisje.
 • Wij rekenen lage verzendkosten.
  Een gedeelte van de verzendkosten nemen wij voor onze rekening. U betaalt een bijdrage in de verzendkosten van € 3,95.
 • U kunt het muziekdoosje ook bij ons ophalen.
  Na afspraak is het muziekdoosje bij ons in Arnhem op te halen. Het is feestelijk voor u verpakt in folie met linten.
 • U betaalt pas als het muziekdoosje klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het muziekdoosje klaar is, betaalt u vóór verzending of als u het muziekdoosje komt ophalen.


Prijs: € 42,50 
(inclusief BTW , exclusief eventuele verzendkosten)
Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde muziekdoosjes:Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het muziekdoosje uiteraard onbeschadigd retour.

Het dakje van het muziekdoosje zit geklemd op het vogelhuisje. Het is dus niet vastgelijmd. Op deze manier kan het speeldoosje makkelijk geplaatst worden. En mocht het speeldoosje ooit eens stuk gaan, dan is het ook weer makkelijk te vervangen.

N.B. Het vogelhuis muziekdoosje is bedoeld voor binnen en niet geschikt om buiten op te hangen!


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?


Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op een vogelhuisje?
  De geboortekaartjes worden niet in zijn geheel op het vogelhuisje geschilderd. Hiervoor is gewoon te weinig ruimte op het huisje. Er worden daarom details en kleuren uit het geboortekaartje gebruikt om het vogelhuisje mee te beschilderen. De meeste kaartjes zullen daarom geschikt zijn. Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes op het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van een muziekdoosje.
 • Kan de kleur op het muziekdoosje afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe het muziekdoosje beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen dat wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het muziekdoosje).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem