kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderd klompschilderij

Een zeer origineel cadeautje is het klompschilderijtje. Een canvasdoek wordt beschilderd naar aanleiding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze. Op het schilderijtje komen kleine houten klompjes, die onderdeel worden van het schilderijtje. Op de klompjes kunnen de naam en geboortedatum geschilderd worden.


 Het schilderijtje wordt na beschildering voorzien van een laag vernis, zodat de schildering goed beschermd is. Er wordt een 3-D doek gebruikt. Dit is een doek van ± 4 cm. dik. Het doek is standaard verkrijgbaar in twee verschillende maten.


 
 

Prijs:
- schilderijtje 20 x 20 cm. / 4 cm. dik      € 35,00
- schilderijtje 30 x 30 cm. / 4 cm. dik      € 42,50

(bovenstaande prijzen zijn inclusief beschildering, maar exclusief eventuele verzendkosten)


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het klompschilderijtje uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in een klompschilderijtje of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.


Het klompschilderijtje kan na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest € 6,10 (binnen Nederland). Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.

voorbeelden van door Kreafeest beschilderde klompschilderijtjes: