kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderd kinderkoffertje

Bent u op zoek naar een cadeau met naam? Een beschilderd kinderkoffertje is dan ook een erg leuk (kraam)cadeautje om te geven. Het koffertje kan beschilderd worden met een naam en/of geboortedatum of met de afbeelding van het geboortekaartje (of delen uit het geboortekaartje). Natuurlijk kan er ook een andere afbeelding naar keuze gebruikt worden aan de hand waarvan het koffertje dan beschilderd wordt. Zo ontstaat er een persoonlijk en origineel cadeautje.

 


De koffertjes hebben de volgende afmetingen: 30 cm breed x 21 cm hoog x 9 cm diep. Ze zijn gemaakt van dik geplastificeerd karton met nog een papieren laagje aan de binnenkant voor extra stevigheid. Het handvat, het randje om de deksel en de sluiting zijn van metaal. Kortom, een stevig kinderkoffertje van zeer goede kwaliteit.

Op dit moment bieden we de volgende modellen aan:


 


model 1: wit

 
model 2: roze geruit


model 3: blauw geruit


Voor het beschilderen van koffertjes met (delen uit) het geboortekaartje, gebruiken wij bij voorkeur het witte koffertje. 
 De geruite koffertjes zijn heel leuk om alleen een naam en/of geboortedatum op te schilderen. 
De koffertjes worden na het schilderen voorzien van een laag vernis, zodat de beschilderde gedeelten beschermd zijn. 


Prijs:
kinderkoffertje met alleen naam en/of geboortedatum            € 19,50
kinderkoffertje beschilderd naar aanleiding van geboortekaartje  € 35,00

(bovenstaande prijzen zijn inclusief beschildering, maar exclusief eventuele verzendkosten)Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het kinderkoffertje uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in een kinderkoffertje of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.


Het kinderkoffertje kan na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest  € 6,10 (binnen Nederland). Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.

    voorbeelden van door Kreafeest beschilderde koffertjes: