kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderde geboortetegel

Ook een heel erg leuk kraamcadeautje is en blijft de "ouderwetse" geboortetegel. 


Als basis gebruik wordt een witte terracotta tegel gebruikt in het formaat 20 x 10 cm. Vanwege het relatief kleine formaat van de tegel, worden geboortekaartjes vaak niet helemaal nageschilderd, maar wordt er één afbeelding of één detail uit het geboortekaartje genomen, dat vervolgens op de tegel geschilderd wordt. Uiteraard gaat dat in overleg met u. 

De tegel wordt beschilderd en vervolgens voorzien van een laag vernis, zodat het geschilderde oppervlakte goed beschermd is. 

Aan de achterkant van de tegel bevinden zich twee haakjes waaraan de tegel opgehangen kan worden. 


De tegel kan zowel horizontaal (zoals in het bovenstaande voorbeeld bij het tegeltje van Lot) als verticaal opgehangen worden. Vooraf wordt met u overlegd voor welke optie er gekozen wordt. Prijs: € 24,50 
(bovenstaande prijs is exclusief eventuele verzendkosten)


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het geboortetegeltje uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in een geboortetegeltje of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.


Het geboortetegeltje kan na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest € 6,10 (binnen Nederland). Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.