kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Geboorteschilderij

Bij Kreafeest is het ook mogelijk een mooi geboorteschilderijtje te laten maken. Over het algemeen wordt het geboortekaartje als uitgangspunt genomen om het schilderijtje te schilderen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u een andere afbeelding aanlevert aan de hand waarvan wij dan een geboorteschilderijtje voor u schilderen.

U kunt kiezen uit verschillende formaten. Daarnaast kunt u kiezen uit een twee breedtes/diktes.
 

        breedte/dikte ± 2 cm 

        breedte/dikte ± 4 cm

De schilderijtjes worden voorzien van een laag vernis, zodat de beschildering goed beschermd is.


Prijs:

Doek 20 x 20 cm. / 2 cm. dik       €  27,50
Doek 20 x 20 cm. / 4 cm. dik       €  32,50

Doek 30 x 30 cm. / 2 cm. dik       € 37,50
Doek 30 x 30 cm. / 4 cm. dik       € 42,50 

(prijzen zijn inclusief beschildering, exclusief eventuele verzendkosten)


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het geboorteschilderijtje uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in een geboorteschilderijtje of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.


Het geboorteschilderijtje kan na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest € 6,10. (binnen Nederland). Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.


voorbeelden van door Kreafeest beschilderde schilderijtjes: