kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderde geboorteklompjes

Ook een erg leuk en populair product zijn onze geboorteklompjes. Hiervoor gebruiken we echte draagklompen in schoenmaatje 19 en niet, zoals bij veel anderen, souvenirklompjes. De klompjes zijn uiteraard super leuk om op de babykamer neer te zetten, maar kunnen later dus ook echt gedragen worden.

Vanwege de betrekkelijk kleine ruimte om te schilderen is het vaak niet mogelijk een geboortekaartje in z´n geheel na te schilderen. Er worden daarom details uit het geboortekaartje genomen die op de klompjes geschilderd worden. Natuurlijk worden ook de naam en/of geboortedatum toegevoegd. Heeft u zelf ideeën m.b.t. de beschildering, dan kunt u deze ideeën altijd voorleggen. Wij kijken dan wat er mogelijk is en in overleg wordt dan bepaald hoe de klompjes beschilderd zullen worden.

De klompjes worden na het schilderen voorzien van een laag vernis, zodat de geschilderde klompjes goed beschermd zijn.


Prijs: € 37,50 (inclusief beschildering, exclusief eventuele verzendkosten). 


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van de geboorteklompjes uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in de geboorteklompjes of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.


De geboorteklompjes kunnen na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest € 6,10 (binnen Nederland). Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.

    
voorbeelden van door Kreafeest beschilderde klompjes: