kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Handbeschilderde cadeau´s

Kreafeest heeft een groot aantal producten die speciaal voor u met de hand beschilderd worden. Vaak wordt  het geboortekaartje als uitgangspunt genomen. Aan de hand van het geboortekaartje worden de producten dan beschilderd. Maar natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf een andere afbeelding naar keuze aanlevert, bijvoorbeeld een motiefje uit het behang van de kinderkamer of een favoriet dier van de kleine.

Een leuk idee is ook, om niet een geboortekaartje, maar bijvoorbeeld een trouwkaart als uitgangspunt te nemen. Veel cadeau´s kunnen ook prima beschilderd worden met afbeeldingen uit een trouwkaart. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de klokken, kistjes, schilderijtjes, spaarvarkens en spiegeltjes. Zo ontstaat een leuk en origineel huwelijkscadeau.

Hieronder een korte video waarin u ziet dat er een geboorteklok beschilderd wordt:Hieronder vindt u foto´s van alle producten die door ons met de hand geschilderd worden. Door op de foto te klikken, komt u op de desbetreffende pagina, waar u alle informatie kunt vinden.

 geboortekistje

 geboorteklok

 geboorteklompjes

  geboorteschilderij

 geboortestoeltje

 kinderkoffertje

 klompschilderijtje

 muziekdoosje


naambordje

spaarvarken


 
speelgoedkist

spiegeltje

tafeltje