Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderd portretschilderijEen prachtige en blijvende herinnering voor aan de muur zijn onze portretschilderijen. Wij werken aan de hand van een (duidelijke) foto. De foto dient digitaal aangeleverd te worden en van normaal (groot) formaat te zijn.


Het schilderij wordt geschilderd met acrylverf op een doek van 50 x 50 x 4 cm. Het doek is uiteraard van goede kwaliteit. Voor de afbeelding worden standaard verschillende grijstinten gebruikt. De achtergrond wordt geschilderd in een kleur naar keuze, zodat het schilderij precies past bij uw inrichting.
Het portret wordt geschilderd door middel van het schilderen van verschillende vlakjes in verschillende kleurtinten. Zo wordt de afbeelding opgebouwd. Bij de voorbeelden op deze pagina kunt u, na het vergroten van de foto, goed zien hoe deze manier van schilderen is.


Prijs: € 249,00

(N.B. het schilderij wordt niet verzonden, maar kan als het klaar is opgehaald worden in Arnhem)


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe het portretschilderij wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkt schilderij.
 • Uw bestelling is bij ons af te halen.
  Wij gaan geen risico nemen met verzenden. We willen natuurlijk dat het schilderij niet beschadigd, zodat het een mooie plek aan uw muur kan krijgen. Als het portretschilderij klaar is, spreken we een dag en tijdstip af, waarop u het schilderij bij ons in Arnhem op kunt komen halen.
 • U betaalt pas als het schilderij klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als het schilderij klaar is, betaalt u als u het schilderij komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande formulier in!


Nienke Wiersma
22-04-2016


Diana denkt altijd mee en staat open voor ideeën. Elke keer ben ik verbaasd dat het echt zelf gemaakt is, omdat het zo precies is en altijd helemaal klopt! Ben je op zoek naar een origineel en mooi cadeau; dan kun je nu stoppen met zoeken!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde portretschilderijen

Bij het bestellen van een portretschilderij is het de bedoeling dat u een duidelijke foto per mail naar Kreafeest toestuurt. U moet dan het originele foto-bestand opsturen, dus geen kleine afbeelding van de foto. Vervolgens beoordelen wij of de foto geschikt is om te gebruiken. Het is namelijk wel de bedoeling dat de foto wat contrast heeft, om een zo mooi mogelijk eindresultaat te kunnen schilderen. Mocht de foto naar onze mening minder of niet geschikt zijn, dan overleggen wij uiteraard met u. Misschien heeft u dan een andere foto die gebruikt zou kunnen worden. Het doel is uiteraard een mooi schilderij voor u te schilderen!
Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het fotobestand binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle foto's geschikt om een portretschilderij van te schilderen?
  Omdat we schilderen met kleine vlakjes in verschillende kleurtinten, is het het mooist als de foto wat contrast heeft. Mocht de foto naar onze mening niet of minder geschikt zijn, dan hoort u dat uiteraard van te voren. Wij gaan pas aan het werk voor u als we zeker weten dat we ook echt een mooi eindresultaat kunnen afleveren.
 • Kan de kleur op het portretschilderij afwijken van de kleuren op de foto?
  Het antwoord hierop is ja. Wij schilderen het portret met verschillende grijstinten. Dus ook als u een kleurenfoto aanlevert. De kleuren op de foto zullen dus niet overeenkomen met de kleuren op het uiteindelijke portretschilderij.
 • Weet ik van te voren hoe het portretschilderij beschilderd wordt?
  Na ontvangst van uw foto, overleggen we altijd met u. Zo kunt u bijvoorbeeld ook aangeven welke achtergrondkleur wij moeten gebruiken. U komt dus niet voor verrassingen achteraf te staan.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen die wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van het portretschilderij).
 • Waar kan ik het fotobestand naartoe mailen?
  Dat kan naar het mailadres:

  info@kreafeest.nl


terug naar overzicht