Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

Beschilderde geboorteklompjesOok een erg leuk en populair product zijn onze beschilderde geboorteklompjes.
Hiervoor gebruiken we echte draagklompen in schoenmaatje 19 en niet, zoals bij veel anderen, souvenirklompjes. De klompjes zijn uiteraard super leuk om op de babykamer neer te zetten, maar kunnen later dus ook echt gedragen worden.

Vanwege de betrekkelijk kleine ruimte om te schilderen is het vaak niet mogelijk een geboortekaartje in z´n geheel na te schilderen. Er worden daarom details uit het geboortekaartje genomen die op de klompjes geschilderd worden. Natuurlijk worden ook de naam en/of geboortedatum toegevoegd. Heeft u zelf ideeën over de beschildering, dan kunt u deze ideeën altijd voorleggen. Wij kijken dan wat er mogelijk is en in overleg wordt dan bepaald hoe de klompjes beschilderd zullen worden.

De klompjes worden na het schilderen voorzien van een laag vernis, zodat de geschilderde klompjes goed beschermd zijn.


Prijs: € 37,50 (inclusief beschildering, exclusief eventuele verzendkosten). 


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op de geboorteklompjes geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe de geboorteklompjes worden geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en perfect afgewerkte geboorteklompjes.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat de geboorteklompjes feestelijk ingepakt voor u klaar staan.
 • U betaalt pas als de geboorteklompjes klaar zijn.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als de geboorteklompjes klaar zijn, betaalt u vóór verzending of als u de klompjes komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande formulier in!


Linda
11-02-2017


Deze week weer een bestelling van Kreafeest ontvangen (de derde inmiddels, geloof ik). Deze keer geboorteklompjes en een muziekdoosje. Wat is het weer prachtig geworden! Met zoveel oog voor detail geschilderd, echt vakwerk. En prettige communicatie. Als er in onze familie weer een kindje geboren wordt, weten wij waar we moeten zijn!

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde geboorteklompjes


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van de geboorteklompjes uiteraard onbeschadigd retour.


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op de geboorteklompjes?
  Vanwege het relatief kleine oppervlakte om te schilderen, kan het geboortekaartje bijna nooit in zijn geheel terug komen op de klompjes. Meestal worden er details uit het kaartje gebruikt. Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Vaak is het wel mogelijk om details en kleuren uit het kaartje te gebruiken. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van de geboorteklompjes.
 • Kan de kleur op de geboorteklompjes afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe de geboorteklompjes beschilderd worden?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen die wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van de geboorteklok).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht