Kreafeest

hét adres voor een gepersonaliseerd handgeschilderd cadeau

GeboorteklokOok een erg leuk cadeau-idee is een beschilderde geboorteklok. Een leuke, ronde geboorteklok waarmee de baby- of kinderkamer mee opgefleurd kan worden. Bovendien kan de klok later ook nog gebruikt worden om het klokkijken mee aan te leren, dus naast een heel leuk cadeau is het ook nog eens een heel nuttig kraamcadeau!
Op de klok worden details uit het geboortekaartje geschilderd. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een andere afbeelding aan te leveren.

De klok wordt voorzien van een uurwerk dat werkt op één AA-batterij (niet meegeleverd).

 

Wij leveren de volgende klok, waarbij u kunt kiezen uit twee maten:

model standaard

model luxe

doorsnede 28 cm.

doorsnede 40 cm.

Prijs: 42,50

Prijs: 47,50

(prijzen zijn inclusief beschildering, maar exclusief eventuele verzendkosten)


Waarom bij Kreafeest bestellen?


 • Elementen en kleuren uit het geboortekaartje (of een andere afbeelding naar keuze) worden op de geboorteklok geschilderd.
  U kunt hierbij zelf uw wensen doorgeven, waar wij natuurlijk rekening mee houden. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk (kraam)cadeau.
 • U ontvangt van te voren altijd een voorstel tot beschildering.
  Zo weet u hoe de geboorteklok wordt geschilderd en staat u niet voor verrassingen achteraf.
 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Wij gebruiken alleen kwaliteitsverf en de beste lakken. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en een perfect afgewerkte geboorteklok.
 • Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.
  Een gedeelte van de verpakking- en verzendkosten nemen wij daarom voor onze rekening.
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat de geboorteklok feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U betaalt pas als de geboorteklok klaar is.
  Wij vragen geen aanbetaling. Als de geboorteklok klaar is, betaalt u vóór verzending of als u de geboorteklok komt ophalen.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande formulier in!


Carla van den Bosch
11-09-2018


Deze keer een beschilderde klok besteld. Het is een plaatje geworden!! Helemaal zoals we in gedachten hadden. Ben er heel tevreden mee. Ook de jonge ouders vinden de klok prachtig. We zeggen het voort!

Saskia Lemmens
28-03-2017


Super bedankt voor de beschilderde geboorteklokken. Ze zijn echt prachtig beschilderd, zo blij mee.

Voorbeelden van door Kreafeest beschilderde geboorteklokken


Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van de geboorteklok uiteraard onbeschadigd retour.


Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?
Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kijken als wij het kaartje binnen hebben, of alles precies zo mogelijk is als u in gedachten heeft. Wij overleggen dan van te voren met u en komen zo tot een definitief ontwerp.
 • Zijn alle kaartjes geschikt om te schilderen op een geboorteklok?
  Mocht het kaartje te gedetailleerd zijn, of er zitten teveel heel kleine motiefjes in de afbeelding van het kaartje, dan kan het zijn dat wij het kaartje niet kunnen gebruiken. In dat geval overleggen we altijd met u om tot een alternatief te komen. Soms is het wel mogelijk om wat details weg te laten of om enkele details uit het kaartje uit te vergroten op de geboorteklok. Dit alles gaat uiteraard in overleg.
  Foto's worden niet nageschilderd. Bestaat het kaartje dus alléén uit een foto, dan kan het niet gebruikt worden voor het beschilderen van een geboorteklok.
 • Kan de kleur op de geboorteklok afwijken van de kleuren op het geboortekaartje?
  Dit is helaas onvermijdelijk. Natuurlijk proberen wij de kleuren zo goed mogelijk te benaderen. Dat is ook de reden dat wij bij voorkeur werken met het originele kaartje. De kleuren worden handmatig gemengd. Hierin kan altijd wat verschil optreden met het origineel, maar door onze jarenlange ervaring houden wij dit zo minimaal mogelijk.
 • Weet ik van te voren hoe de geboorteklok beschilderd wordt?
  Bij een bestelling vragen wij u het geboortekaartje naar ons op te sturen. Als wij het kaartje binnen hebben, sturen wij u binnen enkele dagen een mailtje ter bevestiging, zodat u weet dat het kaartje goed binnen is gekomen. In dit mailtje doen wij u een voorstel tot beschildering. Er wordt dus altijd van te voren overlegd, zodat we samen tot een ontwerp komen.
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen die wij hier nog ingepland hebben. De beschilderde bestellingen worden op volgorde van binnenkomst geschilderd. Informeert u voor de zekerheid van te voren even naar de levertijd van dit moment. Als u een bestelling plaatst, geven wij in de bevestiging ook altijd de levertijd aan. Mocht deze voor u niet passend zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen nog annuleren (mits wij dan nog niet begonnen zijn met het beschilderen van de geboorteklok).
 • Waar kan ik het geboortekaartje heen sturen?
  Dat kan naar het volgende adres:

  Kreafeest
  t.a.v. Diana de Laat
  Winterkleed 25
  6846 DD  Arnhem


terug naar overzicht