kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Tekstborden

U kunt bij Kreafeest een leuk tekstbord bestellen. Leuk om bijvoorbeeld op een plank of de commode op de baby- of kinderkamer neer te zetten. U kunt een plakhaakje gebruiken om de tekstborden eventueel aan de muur te kunnen hangen.  
De tekstborden worden eerst in de grondverf gezet, waarna ze in kleur geschilderd worden. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, worden de letters en afbeeldingen op deze tekstborden niet geschilderd, maar maken wij bij de tekstborden gebruik van speciaal stickermateriaal (een hoogwaardige vinyl). 

 
De tekstborden zijn 30 x 30 cm. en u kunt kiezen uit een dikte van 4 mm. of van 8 mm. dik. De tekstborden zijn standaard verkrijgbaar in de volgende kleuren:

wit

grijs


Natuurlijk is het ook mogelijk om de borden in een andere kleur voor u te schilderen. U kunt zelf aangeven welke kleur u wilt hebben. Wij proberen deze kleur dan zo goed mogelijk te benaderen. Omdat de kleuren handmatig voor u gemengd moeten worden, rekenen wij voor borden in een andere kleur dan de standaard kleuren, een meerprijs van € 2,50 per bord. 


De onderstaande borden zijn momenteel leverbaar. Als u op het bord van uw keuze klikt, ziet u verschillende kleurvoorbeelden van het desbetreffende bord. U kunt dan een keuze maken uit één van de voorbeeldborden of inspiratie opdoen om zelf een mooie kleurencombinatie samen te stellen.

 

Tekstbord 1

Tekstbord 2

Tekstbord 3

Tekstbord 4

Tekstbord 5

Tekstbord 6

Tekstbord 7

Tekstbord 8

Tekstbord 9

Tekstbord 10

Tekstbord 11

Tekstbord 12

Tekstbord 13
Wilt u één van de bovenstaande borden bestellen in een eigen kleurencombinatie? U kunt voor de letters en afbeeldingen kiezen uit de onderstaande kleuren. Klik op de kleur voor een vergroting.

 

zwart

wit

roze

fuchsia

ijsblauw

felblauw

donkerblauw

turquoise

mint

olijfgroen

geelgroen

felgroen

geel

oranje

rood

paars

lila

bruin

grijs 

Prijs tekstbord vierkant (30 x 30): € 11,00

Prijs tekstbord uil: € 9,00
(exclusief eventuele verzendkosten)


Elk tekstbord heeft een nummer. Mocht u een tekstbord willen bestellen, dan kunt u per mail het tekstbord-nummer doorgeven. Wilt u een bepaald tekstbord in andere kleuren dan die u bij de voorbeelden kunt vinden, dan geeft u het nummer van het tekstbord door, met daarbij de gewenste kleuren (kleur bord en kleuren voor tekst en/of afbeelding).

Mocht u er niet helemaal zeker zijn dat de gewenste kleurencombinatie ook echt een mooi eindresultaat geeft, dan kan ik van te voren voor u een digitaal voorbeeld maken, zodat u kunt zien hoe het bord met de door u gewenste kleuren er uiteindelijk uit zal komen te zien.


Heeft u interesse in een tekstbord of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.