kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Bestellen van een beschilderd muziekdoosje

terug naar muziekdoosjesmuziekdoosje

Prijs: € 42,50Voor het bestellen van van een beschilderd muziekdoosje kunt u het onderstaande bestelformulier invullen.

 • speciale wensen?
  Heeft u speciale wensen m.b.t. de beschildering van het muziekdoosje? Geeft u deze aan ons door. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Er wordt altijd van te voren overlegd over de beschildering van het muziekdoosje, zodat u weet hoe het muziekdoosje geschilderd gaat worden.
 • levertijd
  Wij schilderen de bestellingen op volgorde van binnenkomst. Informeert u van te voren naar de levertijd van dit moment. Als u uw bestelling plaatst informeren wij u ook altijd over de levertijd. Mocht de levertijd voor u dan toch te lang zijn, dan kunt u uw bestelling kosteloos annuleren binnen 7 werkdagen (indien wij nog niet met uw stoeltje zijn begonnen).
 • cadeaukaart 
  Mocht u al eerder op kraamvisite gaan, dan kunt u van ons altijd een GRATIS cadeaukaart ontvangen. Op deze cadeaukaart staat dat u een met de hand beschilderd kraamcadeau besteld heeft, maar dat deze nog geschilderd moet worden en dat er dus op gewacht moet worden. Op deze manier hoeft u niet met lege handen op kraamvisite.
 • prijs
  De prijs is exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn € 5,95 (dit geldt voor verzenden binnen Nederland). Bij verzending naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.


Na het plaatsen van uw bestelling willen wij u vragen het geboortekaartje naar ons op te sturen. Wij gebruiken het kaartje om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen. Vergeet u niet uw naam bij het kaartje te vermelden, zodat wij weten dat het kaartje van u afkomstig is. Het kaartje krijg u bij levering van het muziekdoosje onbeschadigd terug. 

U kunt het kaartje opsturen naar:

Kreafeest
t.a.v. Diana de Laat
Kersenplukkerserf 3
6846 AW  Arnhem