kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Beschilderd tafeltje

Bij een geboortestoeltje wilt u graag een bijpassend tafeltje. Of u heeft thuis al stoeltjes en u wilt graag een beschilderd tafeltje hebben om zo de zithoek compleet te maken. Geen probleem, Kreafeest beschildert voor u leuke peuter/kleuter tafeltjes.
 


 Er zijn twee modellen tafeltjes waar u uit kunt kiezen. Deze tafeltjes passen precies bij de twee modellen stoeltjes die wij aanbieden. U kunt kiezen uit de volgende modellen:


 


tafeltje model 1
(passend bij stoeltje model 1)

whitewash idee met klein grijs vleugje

Lengte 79 cm. x breedte 50 cm. x hoogte 50 cm.

tafeltje model 2 (passend bij stoeltje model 2)

spierwit

Lengte 59 cm. x breedte 50 cm. x hoogte 50 cm.


De tafeltjes worden beschilderd naar aanleiding van het geboortekaartje of een andere afbeelding naar keuze. Vervolgens wordt de schildering voorzien van een laag vernis. Als laatste worden de beschilderde gedeelten twee keer afgelakt met meubellak. 

Het tafeltje kan afgenomen worden met een vochtige doek met mild schoonmaakmiddel en moet daarna worden nagedroogd met een droge doek.
 Het is ook mogelijk om foto´s op een tafeltje te plaatsen. Dit gebeurt d.m.v. stickermateriaal, want foto´s worden niet nageschilderd. De afbeelding komt dan midden op het tafeltje. Omdat het stickermateriaal speciaal voor u besteld moet worden, en dit dus extra kosten voor mij met zich meebrengt, berekenen wij een deel van deze kosten door aan de klant. Voor tafeltjes voorzien van stickermateriaal rekenen wij daarom een meerprijs van € 12,50. 
 

                     voorbeeld van tafeltje voorzien van stickermateriaal


Prijs: 

- tafeltje model 1     € 85,00
- tafeltje model 2     € 75,00

(bovenstaande prijzen zijn inclusief beschildering, maar exclusief eventuele verzendkosten)

Om de kleuren zo goed mogelijk te kunnen benaderen, wordt er tijdens het schilderen gebruik gemaakt van het originele geboortekaartje/afbeelding. Het is daarom de bedoeling dat het geboortekaartje of de afbeelding naar Kreafeest opgestuurd wordt. Dit kaartje krijgt u bij levering van het tafeltje uiteraard onbeschadigd retour. Voor de complete uitleg over hoe u een bestelling kunt plaatsen, kijkt u bij het tabblad "bestelprocedure".


Heeft u interesse in een tafeltje of heeft u nog vragen? U kunt Kreafeest bereiken per mail of telefoon 06 17038834.

Het tafeltje kan na afspraak opgehaald worden in Arnhem of worden verzonden. Verzenden kost bij Kreafeest € 6,10 (binnen Nederland).Voor verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, die bij Kreafeest op te vragen zijn.

 
      voorbeelden van door Kreafeest beschilderde tafeltjes: