kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Bedrukte loopscooter


Nieuw in onze collectie is deze superstoere en hippe loopscooter. De scooter heeft luchtbanden en makkelijke handgrepen. Zo leert uw kindje evenwicht te bewaren, wat een perfecte voorbereiding is voor het echte fietsen. 


De loopscooter wordt voorzien van bedrukt stickermateriaal. Wij hebben meerdere ontwerpen gemaakt waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk wordt ook altijd de naam van de kleine op de scooter geplaatst, zodat het meteen duidelijk is van wie de loopscooter is.


 • U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen.
  Andere kleur? Net even een ander ontwerp? Wij passen het voor u aan en sturen u van te voren GRATIS een digitaal ontwerp.

 • Wij werken alleen met de beste materialen.
  Het stickermateriaal wordt voorzien van een speciale beschermlaag, zodat het goed bestand is tegen dagelijks gebruik.

 • Lage verzendkosten.
  Kreafeest neemt een gedeelte van de verzendkosten voor haar rekening. U betaalt
  € 5,95 verzendkosten.


 • U kunt de loopscooter ook bij ons ophalen.
  Het is geen enkel probleem om de loopscooter bij ons op te halen (in Arnhem). In dat geval is de loopscooter natuurlijk voor u door ons in elkaar gezet.

Prijs: € 74,95 inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkostenHet stickermateriaal wordt voorzien van een speciale beschermlaag, zodat de print goed beschermd is tegen dagelijks gebruik. Deze laag helpt krassen tegen te gaan en zorgt ervoor dat de print beter beschermd is tegen UV-straling.

De loopscooter wordt ongemonteerd verzonden, om zo schade tijdens het transport te voorkomen. U kunt de loopscooter eenvoudig zelf in elkaar zetten met behulp van de meegeleverde en duidelijke handleiding.

Leeftijdsindicatie: vanaf 2,5 jaar.


Onze ontwerpen
Ontwerp 1: kroon blauw
Ontwerp 2: kroon roze
Ontwerp 3: stippen blauw
Ontwerp 4: stippen roze
Ontwerp 5: stempel blauw
Ontwerp 6: stempel roze
Ontwerp 7: nummer 1 blauw
Ontwerp 8: nummer 1 roze