kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Buttons

Leuk voor een verjaardag, kinderfeestje of gewoon als klein cadeautje: de button!
Het is ook heel handig om een button met de naam van uw kind op bijvoorbeeld een shawl of tas te spelden, zodat deze makkelijk te herkennen is.


Kreafeest heeft een aantal zeer leuke buttons ontworpen die door u te bestellen zijn. De buttons zijn nog aan te vullen met een naam of leuke tekst. Ook kunnen, indien u dit wenst, de kleuren aangepast worden.

Wij hebben gekozen voor de maat 56 cm. Deze buttons zijn groot genoeg om op te vallen en ook weer niet té groot. Precies goed eigenlijk...

Hieronder vindt u de buttons die door Kreafeest ontworpen zijn en die vanaf nu te bestellen zijn:


button 1


button 2


button 3


button 4


button 5


button 6


button 7


button 8


button 9


button 10


button 11


button 12


button 13


button 14Naast deze bovenstaande buttons, kunt u er ook voor kiezen een eigen afbeelding, foto, logo of tekst op een button te laten plaatsen. Leuk voor evenementen, familiefeestjes, carnaval.....noem maar op.
Informeert u gerust én vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Als er aan de bovenstaande buttons veranderingen aangebracht moeten worden, ontvangt u altijd eerst een digitaal voorbeeld. Zo kunt u al zien hoe de button uiteindelijk zal gaan worden.

Prijs: € 0,75 per stuk (exclusief eventuele verzendkosten)

De buttons zijn op te halen in Arnhem. Ook is het natuurlijk mogelijk de buttons te verzenden. De verzendkosten zijn maximaal € 5,95 (binnen Nederland). Dit is afhankelijk van de hoeveelheid. Kleine hoeveelheden kunnen in een enveloppe verstuurd worden, om zo verzendkosten te sparen.