kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Bestelformulier geboortestoeltje bedrukt

terug naar bedrukte cadeaus


Model 1
ronde leuning

Prijs: € 42,50


Model 2
rechte leuning

Prijs: € 39,50
Voor het bestellen van van een bedrukt geboortestoeltje kunt u het onderstaande bestelformulier invullen.

  • speciale wensen?
    Wilt u een aanpassing in de afbeelding van het geboortekaartje (bijvoorbeeld de naam die op de voorkant van het kaartje staat niet op de zitting), geeft u dit dan aan ons door. Wij passen dit aan en sturen u van te voren een digitaal ontwerp. Na uw goedkeuring is de bestelling definitief.
  • levertijd
    Het geboortestoeltje wordt geleverd binnen 1 - 2 werkdagen (na ontvangst van uw kaartje, uw goedkeuring van het ontwerp en ontvangst van uw betaling (bij verzending). 
  • prijs
    De prijs is inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Komt u het geboortestoeltje ophalen, staat het geboortestoeltje feestelijk verpakt voor u klaar.


Na het plaatsen van uw bestelling willen wij u vragen het geboortekaartje naar ons op te sturen. Op deze manier kunnen wij het kaartje zelf professioneel en in hoge resolutie inscannen om zo een afdruk te krijgen van hoge kwaliteit. Vergeet niet uw naam bij het kaartje te vermelden, zodat wij weten dat het kaartje van u afkomstig is. Het kaartje krijgt u bij levering van het stoeltje onbeschadigd terug.

Ons adres:

Kreafeest
t.a.v. Diana de Laat
Winterkleed 25
6846 DD  Arnhem