kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .


Bestelformulier bedrukte geboorteklok

terug naar bedrukte cadeaus

klok model 1
doorsnede 28 cm

klok model 2
doorsnede 24,5 cm

klok model 3
doorsnede 29 cm

Prijs: € 19,95

Prijs: € 20,95

Prijs: € 27,50

Momenteel niet leverbaar.


Voor het bestellen van van een bedrukte geboorteklok kunt u het onderstaande bestelformulier invullen.

  • speciale wensen?
    Weet u zelf al hoe u wilt dat de klok wordt? Moet er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een speciaal lettertype voor de naam of de cijfers? Of wilt u juist geen cijfers? Kortom, heeft u speciale wensen, geef die dan aan ons door. Wij houden hiermee rekening bij het maken van het ontwerp. Wij sturen u van te voren dit digitale ontwerp. Na uw goedkeuring is de bestelling definitief.
  • levertijd
    De geboorteklok wordt geleverd binnen 1 - 2 werkdagen (na ontvangst van het kaartje, uw goedkeuring van het ontwerp en ontvangst van de betaling bij verzenden).  
  • prijs
    De prijs is inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Natuurlijk is het ook mogelijk de klok bij ons op te halen.Na het plaatsen van uw bestelling willen wij u vragen het geboortekaartje naar ons op te sturen. Op deze manier kunnen wij het kaartje zelf professioneel en in hoge resolutie inscannen om zo een afdruk te krijgen van hoge kwaliteit. Vergeet niet uw naam bij het kaartje te vermelden, zodat wij weten dat het kaartje van u afkomstig is. Het kaartje krijgt u bij levering van de klok onbeschadigd terug.

Ons adres:

Kreafeest
t.a.v. Diana de Laat
Kersenplukkerserf 3
6846 AW  Arnhem