kreafeest

Hét adres voor originele met de hand beschilderde kraamcadeau´s en bedrukte (kraam)cadeau's .

Bedrukte (kraam)cadeau's

Wij hebben ook bedrukte (kraam)cadeau's in ons assortiment. Al de bedrukte kraamcadeau's zijn voorzien van tekst, naam, geboortedatum en/of afbeelding. Erg leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Voordelen van een bedrukt (kraam)cadeau:

  • Alle afbeeldingen kunnen op het product gedrukt worden. Hele kleine patroontjes, foto's e.d. zijn geen belemmering meer.
  • Het cadeau wordt goedkoper aangeboden dan de beschilderde producten, omdat ze door ons sneller zijn te maken. Dat scheelt u weer in de portemonnee.
  • Bedrukte (kraam)cadeau's zijn, doordat ze door ons sneller te maken zijn, ook sneller leverbaar. Handig als u snel een leuk persoonlijk cadeautje nodig heeft en hier niet te lang op wilt wachten.
  • Natuurlijk geldt ook bij een bedrukt (kraam)cadeau: het wordt door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en geleverd. Bovendien werken wij alleen met de beste materialen. Zo bent u verzekerd van een perfecte kwaliteit!


Onze bedrukte cadeaus

Hieronder vindt u foto´s van alle producten die door ons met de hand geschilderd worden. Door op de foto te klikken, komt u op de desbetreffende pagina, waar u alle informatie kunt vinden.

 
Prijs: € 0,75


bedrukte
buttons


Prijs: vanaf € 5,50


bedrukte
geboortekaars


Prijs: € 44,50
gratis verzonden

bedrukt
geboortestoeltje


Prijs: € 47,50
gratis verzonden

bedrukt
geboortestoeltje

Prijs: € 69,00
gratis verzonden

bedrukte
loopscooter

Prijs: € 37,50


bedrukt
raambord / v-bord

Prijs: vanaf € 9,00

bedrukt
tekstbord


Wij zijn op dit moment de bedrukte producten aan het uitbreiden. Houd de site in de gaten, er zullen steeds meer bedrukte producten bijkomen! Wilt u iets laten bedrukken, dat u hier niet kunt vinden? Neem gerust contact met ons op, wellicht kunnen wij toch iets voor u betekenen.